Magazin > VIP
27873 ogledov

V Kmetiji tudi lepotička iz Ljubezni po domače

Pop TV
Tekmovalko v novi Kmetiji že poznate.

 | Avtor: Pop TV Pop TV
Dobro obveščeni vir je za naš medij povedal, da naj bi v novi sezoni Poptevejevega resničnostnega šova Kmetija sodelovala tudi ena od deklet, ki smo jo spoznali v spomladanskem šovu Ljubezen po domače. To naj bi bila Monika Košenina, hčerka Darinke Košenina, ki je prav tako že sodelovala v podobnem šovu. Pred tremi leti je Darinka namreč prišla do finala v šovu Kmetija: Nov začetek na Planet TV, a ji je v boju z Denisom Toplak zmago odnesel pred nosom.

Moniko pa smo spoznali v šovu Ljubezen po domače, kjer se je uvrstila med top pet deklet, ki so se potegovale za srce Mateja Ruparja. In kako majhen svet je svet slovenske komercialne televizije! Prav Matej je tisti, ki je z Darinko živel na posestvu Kmetije: Nov začetek.

Če je Monika res ena od tekmovalk novega šova, ki ga bomo na POP TV spremljali to jesen, smo vprašali tudi tiskovno predstavnico na televiziji, ki pa je ostala skrivnostna: "Zanimivo, da se toliko ugiba o tekmovalcih. Žal pa bomo gledalce za enkrat še pustili na trnih in kmete razkrili v bližnji prihodnosti."

No, za potrditev informacije smo se obrnili tudi na Monikino mamo, Darinko. Ta nam je informacijo potrdila: "Ja, res je, ja. Monika bo sodelovala v Kmetiji." Dodala je, da ni bila najbolj navdušena, ko je izvedela, da se je prijavila v šov. "Monika ni vajena takšnih pogojev. Je pa zelo pridna in ima nekaj izkušenj na kmetiji, pri dedku je pomagala na kmetiji, tako da nekatere stvari že pozna."

Kmetija Se splača potrpeti? Magazin V taki revščini bodo živeli kandidati POP TV

Darinka pa vseeno meni, da bo izkušnja zelo pozitivna za Moniko: "Takšna izkušnja za vedno ostane s teboj in zaradi sodelovanja v šovu bo bolj spoštovala stvari, ki jih ima. Tam si v pomanjkanju in za vsako stvar se moraš boriti."

Komentarjev 1
  • Majazmaja 14:27 18.avgust 2017.

    Danes je očitno že kar vsaka 'lepotička.' No ja, tale 'lepotička' ni nič drugega kot še ena brezdelna slovenska 'estradnica' oz. 'zvezda.'