Magazin > VIP
60 ogledov

V preobleki kraljice nahrulila bobnarje

Helen Mirren kot stoična britanska kraljica. Žurnal24 main
Helen Mirren je sredi predstave v kostumu kraljice Elizabete II. zdirjala na ulico in se soočila z uličnimi glasbeniki.

Helen Mirren ima zaradi vloge kraljice kar nekaj izkušenj z izdajanjem ukazov svojim podložnikom. Nedavno je osupnila tudi skupino tamkajšnjih bobnarjev, ko je prekinila predstavo, da bi se soočila z njimi. 

67-letno igralko je med igranjem kraljice Elizabete II. zmotil hrup, ki so ga pred Gielgud Theatrom v sklopu festivala gejev in transeksulacev izvajali ulični bobnarji. Helen je burno reagirala - v polni opravi, ki je vključevala tiaro in bisere, je zdirjala na ulico in od glasbenikov zahtevala tišino.

"Tiho. Trudim se igrati v igri, za katero so ljudje pošteno plačali," naj bi po poročanju predstavnikov festivala gejev in transeksualcev, ki je potekal v bližini, razburjeno zacvilila Mirrenova. 

Hrup, ki je prihajal s parade, naj bi bil po poročanju Daily Telegrapha izjemno nadležen za občinstvo, glasnost pa se je do konca prvega dela igre še stopnjevala. 

"Žalosti nas, da smo Helen povzročili stisko. Nismo želeli oteževati njenega dela, v prihodnje pa je na naših dogodkih več kot dobrodošla," je neljub pripetljaj komentiral organizator festivala Mark Williams.

Igralkin predstavnik za odnose z javnostmi dogodka še ni komentiral. 

 Posnetek njenega razburjanja si lahko ogledate tukaj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.