Magazin > VIP
489 ogledov

Z njo naj bi Justin Timberlake prevaral svojo partnerko

Justin Timberlake, Jessica Biel Profimedias
Na dan prihajajo sočne informacije.

Medtem ko je bil Justin Timberlake v zgodnjih devetdesetih v zvezi s Cameron Diaz, Playboyeva manekenka Zoe Gregory trdi, da se je s pevcem zapletla v zloglasni špilji Hugha Hefnerja.

Zoe gregory | Avtor: Google Google

To ni prvič, da je bil Justin obtožen nezvestobe, čeprav je Zoe v svojem intervjuju jasno povedala, da nikoli nista imela spolnih odnosov in sta se samo ‘zafrkavala’. Britney Spears je namreč lani v svoji knjigi Woman In Me podrobno opisala svoj odnos z Justinom v zgodnjih devetdesetih letih in ga obtožila, da jo je varal ter da jo je spodbujal k splavu. Zvezo je nato končal prek sporočil.

V intervjuju za DailyMail.com je Zoe povedala, da je Justin sprva zavračal njena nagovarjanja, s čimer ji je dal jasno vedeti, da je v razmerju s Cameron. Zoe ga je dražila, da igralka Charliejevih angelčkov zdaj ni z njim, kar je sčasoma privedlo do tega, da se je Justin slekel do spodnjic in skočil v bazen. Kot je Zoe povedala, je bila to zanjo petminutna stvar in nista seksala, temveč sta se samo poljubila. Justin se je leta 2012 poročil z igralko Jessico Biel, s katero imata dva otroka, piše Mirror.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.