Magazin > VIP
1960 ogledov

Zato se je Iris Mulej za nekaj časa umaknila z družbenih omrežij

iris mulej Instagram
Hvaležna je, da je na varnem.

Iris Mulej, slovenska manekenka, vplivnica in podjetnica, z družino že več let živi v črnogorski Budvi. Pred dnevi si je vzela odmor od družbenih omrežij in sedaj je razkrila, kaj se je dogajalo.

Povedala je, da po groznih poplavah v Sloveniji ni imela ne volje ne srca objavljati česa drugega kot vsebino, vezano na poplave. Hvaležna je, da je bila z družino na varnem in suhem, a se je hkrati počutila nemočno. Moč socialnih omrežij in širjenje informacij, kam po pomoč, jo je pozitivno presenetila.

Ker so jo sledilci spraševali, če je v Sloveniji njena družina utrpela škodo, je povedala: "Pa še na kratko tukaj, kar me veliko sprašujete ... Moja mami hvala Bogu ni utrpela poplavne škode, edino, kar je, je v neurju na njenem dvorišču pristala sosedova streha ... Pa njen vrt je bil ravno toliko uničen zaradi obilnega dežja, da jo je za letos malce 'prišparal' pri delu. In ker ta mesec zaradi uničenega pridelka nima toliko dela z vrtom kot ponavadi, se je odločila, da končno pride k nam na "dopust" v Črno goro."  Sledilcem je zaželela vse dobro, da so na varnem in s streho nad glavo.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.