Magazin > VIP
75 ogledov

"Zelo živahna nisva bila"

Erika Mubi in Damijan Smolak
1/8
Nace Zavrl
Mladoporočenca Erika in Damijak Smolak sta se že vrnila s poročnega potovanja, kjer sta se imela fantastično.

Mladoporočenca Erika Mubi in Damijan Smolak, ki sta se zaljubila v oddaji Ljubezen na seniku, sta po poroki šla na poročno potovanje na Ciper. "Imela sva se fantastično, oba sva potrebovala počitek," je povedala noseča Erika. "Živahna nisva bila, jaz sem potrebovala dva dni, da sem prišla k sebi. Več ali manj sva poležavala, Damijan je veliko bral, jaz pa sem spala," je še zaupala bodoča mamica, ki bo rodila marca.

Sedaj se med nosečnostjo dobro počuti, prve tri mesece pa ji je bilo zelo slabo, je potožila. Bila je popolnoma brez energije, poleg tega pa pod stresom zaradi poroke in vseh priprav in stvari, ki jih je bilo treba opraviti.

Ciper še lepši kot Dubrovnik

Sprva sta mislila iti na poročno potovanje v Dubrovnik, vendar sta morala zaradi prepolnega letala spremeniti destinacijo. Odločila sta se za Ciper, kar pa jima ni bilo žal, saj sta še bolj zadovoljna. "Ni nama žal, že lani sva mislila iti v Dubrovnik med snemanjem oddaje Ljubezen na seniku. Na Ciper se bova še vrnila, ker je bilo res lepo,“ je še zaupala Erika.


Komentarjev 1
  • jaki 16:49 24.september 2012.

    imela sta se fantastično!... več ali manj sva poležavala, Damijan je bral, jaz pa sem spala... pol sta pa še 3X dnevno jedla. Sveta preproščina, res čudovit dopust!