Magazin > VIP
39750 ogledov

Zaradi tega gledalci šova Znan obraz ima svoj glas močno tarnajo

znan obraz ima svoj glas Urša Premik
Nastopajoče večinoma pohvalili, ampak ...

Sinoči je Pop TV predvajal prvo oddajo nove sezone šova Znan obraz ima svoj glas, ki je polna novosti.  Prva je zagotovo sprememba voditelja. Denisa Avdića sta namreč zamenjala Peter Poles in Sašo Stare. Zakaj Avdić ni več del šova, si lahko preberete TUKAJ.

Prav tako se je zamenjala žirantska garnitura, v novi sezoni nastopajoče budno spremljajo Helena Blagne, Andrej Škufca in Ana Marija Mitić, sinoči še gostujoči žirant Dejan Vunjak. Tekmovalci letošnje sezone šova preobrazb pa so: Damjana Golavšek, Mario Pešič, Adrijana Kamnik, Nastja Gabor, Matevž Derenda, Martina Mejerle in BQL

denis avdić, david amaro | Avtor: Voyo Voyo

Tudi tokrat se je po nastopih vnela vroča debata na Facebooku, ki je bila do tekmovalcev zelo prijazna, malo manj pa do novega voditeljskega para. Takole so se gledalci jezili na družbenem omrežju: 

"Damjana top! Vse ostalo pa, da me kdo ne krega, sem preklopila." 

"Damjana odlična, voditelja zanič … Avdić je car."

"Damjana super, samo Denisssssss, vrni se." 

"Pravijo: Včasih so spremembe dobrodošle. No v tej oddaji ste krepko mimo brcnili. Edina pozitivna točka sprememb v oddaji je Ana Marija Mitić. Ostalo pa ... ni vredno besed (nastopajoči so izvzeti)."

"Nastja je kraljica … vsa čast. Vendar Denisa Avdića pogrešam, ker tale dva pajaca sta tok tečna, sploh Stare."

"Nastopajoči so čisto v redu, žiranti so preveč zagnani, voditelja sta pa katastrofa, ampak res katastrofa! A res ne morate Avdića dobit? Ali pa koga drugega."

"Tako zanič voditelja … groza. Avdića dajte nazaj."

"Avdića nazaj ... Ni oddaja to to brez Avdića. Imam občutek, kot da gledam Slovenija ima talent." 

Peter Poles | Avtor: Urša Premik Urša Premik

Nekaj posameznikov pa se je Polesu in Steretu postavilo v bran: 

"Veste kaj ljudje, vsi skupaj znate samo pljuvati po vsemu. Nihče več ne vidi pozitivne plati. Oddaja je bila odlična! Vsi so se trudili. Voditelja sta super. Dajte vsi, ki ste proti njima, stopite v njune čevlje. Če že pogrešate Avdića, si pa zavrtite stare sezone, nihče vas ni prisilil gledati te."

"Končno sem lahko gledala. Hvala za menjavo voditelja, izvajalci pa top."
 

Komentarjev 4
  • david193 22:37 09.marec 2022.

    Sem gledal pa se mi zdi da sta viditelja kar dobr odpelala. Imata svoj slog in enim je všeč drugim ne. Men gre pa bosanc mal na jetra in ga nič kaj ne pogrešam. Zasral se mi je pa najbolj ...prikaži več takrat ko je najprej Denise Dame medijsko zelo izpostavil, nato pa jo ponižal kot zadnji drek. Kretensko obnašanje in šovinizem.

  • Vrtnica 11:39 07.marec 2022.

    Žirija in voditelja zanič!!!!

  • Imelda_Wolff 10:46 07.marec 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎

Sorodne novice