Magazin > VIP
83645 ogledov

Denis Avdić razkril, zakaj se je odpovedal vodenju na Pop TV

Denis Avdić Voyo/ zurnal24.si
S tem odgovorom razkril tudi prihajajočo novost …

Pop TV je včeraj sporočil, da bosta novo sezono šova Znan obraz ima svoj glas vodila Peter Poles ter Sašo Stare in ne več zaščitni obraz šova Denis Avdić. Denis je sicer že pred časom svojim sledilcem na Instagramu odgovarjal na vprašanje, ali bo del nove sezone. Takrat je povedal, da bo voditeljsko mesto v šovu ponovno prevzel le, če bo dobil zadovoljiv honorar. Več o tem TUKAJ. 

Tako Avdić kot Pop TV pa sta za zurnal24.si odgovorila, zakaj Denis ne bo več vodil omenjenega šova. Uradno posredi ni vprašanje honorarja, temveč novi projekti. "Vodil sem pet sezon oddaje Znan obraz ima svoj glas, ob tem pa se vseskozi delal najbolj poslušan jutranji show na Radiu 1. Ker pa Radio 1 pripravlja svojo televizijo, ki bo v prihodnosti zaživela, je prišlo do prekinitve sodelovanja. Za zdaj česa več ne morem povedati kot to, da bo Radio 1 postal tudi televizija. Kar pomeni, da boš na TV lahko gledal radijsko oddajo in ko bomo predvajali pesmi, bo na TV videospot. Vsekakor pa to ne bo iz našega radijskega studia, ampak se pripravlja nov studio. Glede na oglede vseh videov in livestreamov na Facebooku, se je vodstvo odločilo, da naredi TV. Ideja je padla med 28-urnim dobrodelnim maratonom, ki je tudi zelo dobro gledan," je Denis povedal za zurnal24.si. 

denis avdić | Avtor: radio 1 radio 1

Medtem ko je Pop TV na vprašanje, zakaj šova ne bo več vodil Avdić, odgovoril takole: "Peter Poles in Sašo Stare veljata za izjemna voditelja, ki sta si v svojih posameznih oddajah, s katerima sta tudi srčno živela, nabrala izjemno veliko kilometrine. Tako sta vsak projekt s svojo osebnostjo tudi vselej voditeljsko nadgradila, hkrati pa osvojila srca tako mlajših kot tudi starejših generacij. V tandemu pa na oder vneseta prav posebno energijo in se uspešno znajdeta tudi pri izzivih, ki pred njiju postavljajo oddaje v živo. Z lahkoto in skupno energijo tako uspešno manevrirata v formatih oddaj, ki vključujejo vrhunske nastopajoče in budno žirantsko oko. Obenem oba aktivno sodelujeta pri celotnem procesu posamezne oddaje in ji dodata svoj kreativen pečat, kar je z vidika celotne ekipe neprecenljivo. Zato ni naključje, da jih bomo na barvitem odru Znan obraz ima svoj glas spremljali to pomlad."

Peter Poles | Avtor: Urša Premik Urša Premik

Komentarjev 7
  • Avatar PomisliNaSonce
    PomisliNaSonce 06:30 26.februar 2022.

    Denis je zrel za real tv...kardashian style. Ampak resno. Dec ima potencial. Slovenaka televizija je živ dolgčas, in Denia je verjetno edini ki lahko to začne spreminjat...da se še preostali prebudijo. Na televiziji se mora namreč dogajat, tako kot se ...prikaži več na radiu 1...akcija, sm gasaa fantje pa čimprej da vas vidmo

  • Avatar PomisliNaSonce
    PomisliNaSonce 06:18 26.februar 2022.

    Super. To bo top...se grejo lahlo na svoji televiziji podobne igrce pol. Zanimive televizije v Slovenijo ni in če bo to sposoben nardit Radio1....že iščem ta kanal!

  • djdj 15:05 19.februar 2022.

    Jim je rekel Denis: 'boli me penis'.

Sorodne novice