Magazin > Film & Glasba & TV
23508 ogledov

Znan obraz ima svoj glas: Te znane obraze bomo gledali v novi sezoni!

znan obraz ima svoj glas
1/9
Urša Premik
Razkrivamo nastopajoče v najbolj spektakularnem šovu letošnje pomladi Znan obraz ima svoj glas.

Priljubljeni šov Znan obraz ima svoj glas se s šesto sezono že kmalu vrača na POP TV, ki je že razkril, katere znane obraze bomo tokrat gledali na velikem odru.

To so:

Damjana Golavšek: Energični pevki, igralki, tekstopiski in vzgojiteljici predšolskih otrok sodelovanje v šovu Znan obraz ima svoj glas pomeni predvsem osebni izziv, saj bo tako lahko vse veščine, ki so ji blizu, od petja, igre do plesa, izrazila na odru. Pripravljena je na presenečenja, da morda skozi oddajo v sebi odkrije še kaj novega in tako tudi dokaže, da pooseblja zrelost, ženstvenost in igrivost. Damjana ima za seboj dolgoletno pevsko kariero in bo zagotovo v tej sezoni šovu dodala še prav posebno dimenzijo zrelosti in izkušenj ter tako oplemenitila dogajanje na znamenitem odru. 

Mario Pešič: Odlikujeta ga njegov značilen, barvit in zagnan karakter, ki izžareva prav razposajeno igrivost, in neizmerna zabavnost, s katero zna prepričati. Je poln raznolikih zgodb in idej, ki rade sežejo izven okvirjev. Tudi zato svoje anekdote pripoveduje zelo doživeto. Sodelovanje v šovu Znan obraz ima svoj glas zanj pomeni popolno predanost, saj je to eden izmed večjih življenjskih izzivov. Prizadeva si, da bo skozi svoje nastope navdihnil in spodbudil vse generacije, predvsem pa mlade, da naj opazujejo sebe, svojo okolico in sledijo svojemu srcu. 

Nastja Gabor: Učiteljica petja in nastopanja s svojo energijo, smehom in glasom razsvetli vsak prostor, nastopanje pa ima v krvi že od nekdaj. Sodelovanje v šovu Znan obraz ima svoj glas zanjo pomeni predvsem druženje in zabavo s sotekmovalkami in sotekmovalci, da bodo tako drug za drugega vsako nedeljo držali pesti. Mladi mamici, ki je zaročena s pevcem Luko Basijem, glasba pomeni ogromno, saj ni dneva, ki bi ga preživela brez nje, tokrat pa ji bo izziv tudi, da se predstavi v različnih vlogah po svojih najboljših močeh. 

Matevž Derenda: Medijski tehnik, pevec, sin pevke Nuše Derenda in igralec na prihajajoče sodelovanje gleda predvsem kot na odlično priložnost in odskočno desko, da se predstavi širši publiki. Pri tem bo uporabil vse pretekle izkušnje, tudi te, ki si jih je nabral ob nastopu v šovu Slovenija ima talent. Od oddaje pričakuje veliko mero zabave in novega znanja, tudi zato, ker mu glasba v življenju predstavlja prav vse. Že od nekdaj je ob poslušanju glasbe pel in plesal. Najraje nastopa na velikih odrih, pred velikim številom ljudi, saj ga energija, ki jo oddaja publika, še dodatno navdihuje. 

Martina Majerle: Je najbolj znan spremljevalni vokal daleč naokrog, tako na slovenskih kot hrvaških televizijah. Sodelovanje v oddaji Znan obraz ima svoj glas je zanjo velik kompliment in priznanje v njeni dolgoletni in uspešni karieri. Kot spremljevalna vokalistka je večinoma nastopala v ozadju, v tej oddaji pa ji bo izziv stati v ospredju in tako spoznati še mnoge talente, ki jih premore. 
Ob tem si Martina prizadeva, da obudi svoje slovenske korenine in se tako prav v tem šovu nauči slovenščine ter še pobližje spozna Slovenijo, njeno kulturo in jezik. Glasba v njenem življenju predstavlja poslanstvo, prav posebno ljubezen, način izražanja, kreativnost in čustvenost. Zato si tudi življenja brez nje ne zna predstavljati. 

Adrijana Kamnik: Pevka in študentka Pravne Fakultete v Ljubljani na sodelovanje v oddaji Znan obraz ima svoj glas gleda kot na enega večjih izzivov v njenem življenju. Najbolj razburljivo se ji zdi, da bo lahko svoj najljubši hobi pretvorila v resno in odgovorno nalogo. Od oddaje pričakuje obilico čustev, vznemirljive napetosti, ki bo vse nastopajoče navdajala s potrebnim adrenalinom, predvsem pa, da bo oddaja napolnjena z adrenalinom in zabavo. Prav tako Adrijana to vidi kot priložnost, da znova lahko zaplava v pevske vode in se tako posveti ustvarjanju glasbe in izdaji še kakšne pesmi. Blizu ji je to, da ustvarja in poje, tako doma kot tudi na nastopih, saj ji je energija ljudi prav tako pomembna. 
 
BQL – Rok in Anej Piletič: Brata BQL bosta v prihajajoči sezoni predstavljala eno izmed novosti oddaje Znan obraz ima svoj glas, saj bosta nastopila kot en tekmovalec, torej bosta dva v enem. Zabavna Korošca sta v nastopanju na odru praktično že zelo domača, v oddajo Znan obraz ima svoj glas pa bosta vnesla skupno bratsko energijo in se tako soočila s prenekaterim nedeljskim izzivom. Anej v sodelovanju v oddaji predvsem vidi priložnost, da ga spoznamo v nekoliko drugačni, bolj osebni luči, medtem ko se Rok veseli novih izkušenj in poznanstev. Sporočilo, ki ga oba prenašata gledalkam in gledalcem, je, da se je marsikdaj v življenju treba povsem prepustiti in iti iz cone udobja, da je življenje lahko še lepše in bolj izpolnjeno. 

Oddaja Znan obraz ima svoj glas bo tako vsako pomladno nedeljo že kmalu poskrbela za mavrico barvitih preobrazb.
  

Komentarjev 4
  • molka 19:07 16.februar 2022.

    spet bo vodil oddajo nesramnez da mu ni para

  • Detel5ica 13:15 16.februar 2022.

    Pa res so strašno znani. Za večino slišim prvič

  • Christy_Webb 11:43 16.februar 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎