Magazin > VIP
58642 ogledov

Denis Avdić: Kljub temu da so ga policisti večkrat izpustili, izgubil izpit

denis avdić radio 1
Odkrito priznal …

Denis Avdić je v Youtube intervjuju z Davidom Amarom priznal, da je bil zaradi prehitre vožnje ob vozniški izpit, kljub temu da so mu policisti večkrat pogledali skozi prste. Namignil je, da bi ga lahko, če bi mu upoštevali vse prekrške morda izgubil celo dvakrat. A ne le to, priznal je tudi, da bi bil za trojčka med rjuhami, a se njegova žena Ana s tem ne strinja. Več o žgečkljivih razkritjih znanega voditelja si poglejte v videu. 

Sicer pa bo ekipa Denis Avdić Showa na Radiu 1 danes, 22. decembra, že sedmič zapored spisala božično pravljico in skupaj z dm-om pripravili 28-urni dobrodelni maraton. Medtem ko sta voditelja Jana Morelj in Miha Deželak že opravila svoj izziv, kjer sta naznanila, da maraton bo, je ta naloga čakala še Denisa Avdića. In tudi on se je odločil, da bo storil nekaj prav posebnega, nekaj kar bo vsem ogrelo srce in česar še nikoli nismo videli.
 
Na večerji je zbral družine, ki so v preteklosti potrebovale pomoč in ljudi, ki so tem družinam pomagali. A nihče ni vedel, kdo je kdo! Med sabo so se pogovarjali in razkrili krute usode, ki so jih žal doletele. Nato se jim je pridružil še Denis, čustvenih besed, solz in objemov ni manjkalo. S toplimi besedami je pobožal njihovo ranjeno dušo, na koncu pa se je še zahvalil vsem, da so prišli.
 
"Jaz bi vam rad rekel en velik hvala. Da ste prišli, da ste se bili pripravljeni odzvati in deliti vaše zgodbe z nami. Ker to je pomembno za vse tiste, ki pomoč še potrebujejo. Hvala, da ste prišli delit svoje izkušnje, kako vi doživljate dobrodelnost in dobrodelni maraton. Vi ste tisti, ki boste zbrali denarna sredstva za družine v stiski. Vsako leto me preseneti zbrani znesek, odziv ljudi, in to kako se otroci odzovejo na pomoč. Jaz sem vaš največji oboževalec in zdaj bi jaz vas prosil za eno sliko," je dejal Denis in s presrečnimi gosti naredil še nekaj slik, ki bodo vsem za vedno ostale v spominu.
 
V spominu pa bo že sedmo leto zapored ostala dobrodelna gesta Slovencev, ki pošiljamo sms sporočila POMAGAM1 ali POMAGAM5 na 1919. Vsi skupaj lahko s tako preprosto potezo nekomu pomagamo in mu omogočimo lepše življenje, ali pa vsaj polepšamo praznični čas. 
 

Komentarjev 12
  • Avatar Ollaliolla
    Ollaliolla 00:34 23.december 2021.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

  • Avatar jezeran
    jezeran 18:44 22.december 2021.

    Dela dobro delo, samo se sprašujem, če ne gre kaj radiu1

  • Dusan12 16:00 22.december 2021.

    Poležavanje in raztegovanje Sukičeve Nataške po klopeh parlamenta, nima nič skupnega z Janjo Sluga veliko pa pomeni to raztezanje Pavliču, ki tišči pod klopjo globoko v žepe obe roki

Sorodne novice