Magazin > VIP
77093 ogledov

Ni bilo tako rajsko: Znana Slovenka se je vrnila domov

Ivjana Banić nepremagljiva.si
Simpatična voditeljica se je vrnila iz raja …

Priljubljena radijska voditeljica Ivjana Banić, ki smo jo 15 let poslušali na Radiu 1 in jo poslušalci že močno pogrešajo, je tudi svetovna popotnica, ki se s svojo družino že pet let potika po najlepših kotičkih sveta. Karibi, Maldivi, Šrilanka, na zadnje so se ustalili na Havajih, kjer so ostali več kot leto dni. 

ivjana banić | Avtor: Instagram Instagram

"Nameravali smo ostati do leta 2023, nato pa korenine pognati v Sloveniji, a je situacija zaradi pandemije taka, da smo prišli prej. Tam je stanje precej bolj resno kot v Sloveniji, zaprto je vse, če zboliš, so bolnišnični stroški enormni, v prvem valu je v trgovinah celo zmanjkovalo hrane in sem jo dobila le pri lokalnih kmetih. Tam si res sam, brez družine in prijateljev, ki bi ti v ekstremnih situacijah lahko priskočili na pomoč, zato smo se odločili, da se vrnemo," je zaupala voditeljica. Kako resno je tam stanje med pandemijo, priča tudi dejstvo, da se družinski prijatelj, ki je pri njih na Havajih dopustoval 3 tedne, v Slovenijo nato ni mogel vrniti kar 4 mesece.  

Ivjana pa se z družino že zelo kmalu odpravlja na novo pustolovščino, malce bližjo, saj si želi, da njena otroka poletje preživita na prostem, v naravi. Na uho pa nam je prišlo tudi, da se simpatična temnolaska morda že v jeseni vrača na radijske valove. 

"Radijski eter se ponuja kot ena od možnosti. Kako se bom odločila, pa iskreno povedano še ne vem. Sem pa vesela, da so interes zame pokazale kar tri radijske postaje, kar je roko na srce balzam za moj ego, predvsem pa velika potrditev, da delam dobro, z veseljem in da se to tudi sliši. Zame je radio ljubezen na prvo besedo in pogrešam  ta adrenalin ter stik s poslušalci. Pogrešam to možnost, da lahko ljudem s pozitivnim pristopom polepšaš in olajšaš dan. Sploh v teh kovid časih se mi zdi, da so bile prav radijske postaje tiste, ki so širile pozitivo in sproščenost, da so se ljudje lahko nasmejali tudi v težkih časih, medtem ko so TV postaje predajale informacije in bolj resne podatke," še dodaja Ivjana. 

Komentarjev 8
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 20:48 09.junij 2021.

    Slovenija že dolgo ni več tisto kar je bila. Je pa sigurno bolje v takih čudnih časih biti doma, kot pa na drugem koncu sveta in imajo zdravstvene usluge samoplačljive. Je pa res, da če bo pri nas Janez še ...prikaži več naprej na oblasti, bomo tudi mi vse pravice, ki pritičejo socialni drćžavi izgubili.

  • krucefiks 12:08 29.maj 2021.

    no in ni nič drugega kot da se izvajajo ukrepi in to je vse

  • Avatar jezeran
    jezeran 10:26 29.maj 2021.

    Ko denarja zmanjka pride vsak domov, sploh ko je bolan, ker povsod drugod je zdravstvo v razsulu, edino če imaš denar. Če pa pride na bilo kateri radio, bom preklopil postajo, ker mi že nekoč na Radiu Antena in kasneje ...prikaži več na Radiu 1 ni sedla

Sorodne novice