Magazin > Film & Glasba & TV
37335 ogledov

Denis Avdić ne bo vodil šova Znan obraz ima svoj glas, mu niso ponudili dovolj?

denis avdić, david amaro Voyo
Spremembe na Pop TV.

Pop TV je sporočil, da bosta novo sezono šova Znan obraz ima svoj glas vodila Peter Poles ter Sašo Stare in ne več zaščitni obraz šova Denis Avdić. Denis je sicer že pred časom svojim sledilcem na Instagramu odgovarjal na vprašanje, ali bo del nove sezone. Takrat je povedal, da bo voditeljsko mesto v šovu ponovno prevzel le, če bo dobil zadovoljiv honorar. Več o tem TUKAJ

Sedaj je že znano, da bo voditeljsko krmilo priljubljenega šova spektakularnih preobrazb Znan obraz ima svoj glas bo tako prevzel prekaljeni voditeljski tandem.  

Njuna voditeljska preobrazba zanju pomeni povsem nov izziv  
 

Petra Polesa smo spoznali že v mnogih voditeljskih vlogah in če komu čevlji pristojijo kot uliti, zagotovo prav njemu. In kaj pravi na sodelovanje v šovu Znan obraz ima svoj glas: "Že od nekdaj sem fasciniran nad sposobnostjo nastopajočih oddaje Znan obraz ima svoj glas, da se prelevijo skoraj v kogar hočejo, tako da sem zelo vesel, da bova lahko letos s Sašem usmerjala promet med njihovimi nastopi in od blizu spremljala njihov napredek. Sploh, ker so letošnji tekmovalci z res veliko vnemo pristopili k izzivu in ker ogromno obeta tudi bera sodnikov. Predvsem pa si želim in pričakujem, da nam bo uspelo pripraviti  še en dober šov, v katerem bomo uživali vsi ljubitelji sproščene zabave."
 
Sašo Stare, ki si je prav tako nadel že mnogotera voditeljska obuvala in tudi sam zelo dobro obvlada odrske deske, ob tem dodaja:  
"Znan obraz ima svoj glas je oddaja, ki sem jo skoraj vedno gledal z malce zavisti, ker sam NE ZNAM dobro oponašati niti tega, kako se oglaša kužek. In potem imaš tukaj na enem odru peščico vrhunskih vokalistov, ki te iz nedelje v nedeljo presenečajo z odličnimi imitacijami slovenskih in svetovnih zvezdnikov! NO-RO! In komaj čakam, da bom lahko vse te nore transformacije in odpiljene plesno-pevske točke gledal praktično iz prve vrste! No, pa veselim se tudi, da bom spet lahko delal s Perotom, ker sem ga po finalu Slovenija ima talent kar malo pogrešal in skupaj se bova potrudila, da se bomo ob nedeljah imeli fino." 

Peter Poles | Avtor: Urša Premik Urša Premik

 
Šesta sezona priljubljenega šova Znan obraz ima svoj glas je poleg drznih izzivov in številnih preobrazb, ki veljajo za njegovo stalnico, polna novosti. Prvič v zgodovini bosta namreč nastopila dva nastopajoča kot ena točka, nastopajoče bosta spremljala kar dva voditelja, žirantske stolčke pa bodo prav tako zasedli novi obrazi. Šov iz sezone v sezono preseneča s svojimi barvitostmi in raznolikostmi, ki krojijo zabavne nedeljske večere in že ves ta čas velja za sinonim nedeljske zabave na POP TV.  

Komentarjev 13
  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 18:05 18.februar 2022.

    Še ena oddaja ki je ne bom gledal.

  • igorgeus 17:54 18.februar 2022.

    blah, že vidim, da ne bomo gledali.

  • ivo5 16:23 18.februar 2022.

    Logično, oba dva sta cenejša kot Avdić, ki se je izpel in je prazen, samo še naklada v prazno. Polesu in kompanjonu privoščim, sta bolj zabavna...

Sorodne novice