Magazin > VIP
8436 ogledov

Znana Slovenka po nesreči potrebovala nove zobe

Anja Jenko Tadej Frantar, Nostalgia.si
Nesreča nikoli ne počiva.

Govorili smo z vplivnico Anjo Jenko, hčerko nekdanjega politika Janka Jenka in nekdanjo partnerko Maria Pejčića. Znano je, da sta se z Mariem razšla v aprilu, skupaj pa imata tudi sinčka. 

Zanimalo nas je, kje bo počitnikovala. Povedala nam je: “Zdaj v juniju sem bila s sinom na Hrvaškem, saj mi je všeč, ko še ni prevelike gneče. Načrtujem še en dopust v Grčijo ali Španijo, saj menim, da je najlepše v Evropi.”

Vprašali smo jo, kako skrbi zase, odkar je samska, in če se je njeno življenje kaj spremenilo. “Definitivno je težje, odkar sem sama z otrokom, a se moj življenjski slog bistveno ni spremenil. Posvečam se sebi in sinčku, včasih sem jo sicer po koncu razmerja znala ucvreti za tri, štiri tedne v tujino. Danes, ko je razmerje trajalo toliko časa in ker imam otroka, tega ne morem narediti, zato ostajam v Ljubljani.”

Glede na to da je Anja znana po tem, da ne skriva, da si je privoščila lepotne popravke, nas je zanimalo, ali, načrtuje še kakšnega. “Ne, ne maram pretiravanja. Rada imam naravni videz, kolikor smešno se to sliši v kontekstu lepotnih operacij. Enkrat na mesec sicer grem na botoks in polnila, to pa je to”.

Razkrila nam je, da si je pred nekaj dnevi dala narediti nove luske na zobeh, saj so jo težave z zobmi in vnete dlesni spremljale več let, odkar je nesrečno skočila na rob bazena in si poškodovala zob. “Ta zob je bil mrtev in črn. Poskušala sem ga popraviti v tujini, a nisem bila zadovoljna, imela sem slabo izkušnjo, zato sem se tokrat za luske odločila kar v Ljubljani,” nam je povedala Anja.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 5
  • Kmodri 22:36 06.julij 2023.

    Pa še nove možgane!

  • rd2dmk2 20:38 06.julij 2023.

    ankrat na mesec na botoks, sitnica. ma jest ne grem enkrat na mesec gume pimpat na avtu. tale pa sebe mora. še mal se ratpište o takih. hvala bogu, da je slovenija vsaj tolk velika, da so med nama trije ploti.

  • munja 17:29 06.julij 2023.

    Spet ena "znana", pa mi imamo več znanih Slovenk in Slovencev, kot je sploh prebivalcev v Sloveniji!!! Novinarji, vas daje vročina ali kaj drugega??

Sorodne novice