Magazin > VIP
16056 ogledov

Znana Slovenca: Ob njem je bila, ko mu je grozil zapor, zdaj sta se razšla

anja jenko Instagram
Anja Jenko in Mario Pejčić sta se razšla.

Po več letih turbulentne zveze, rojstvu sina in njegovimi dejanji, ki so bila v navzkrižju z zakonom, sta se hčerka našega bivšega politika Janka Jenka, Anje Jenko, in njen srčni izbranec Mario Pejčić odločila za razhod, kot so nam razkrili dobro obveščeni viri, ki pravijo, da v njuni zvezi že nekaj časa ni bilo vse rožnato. Za komentar smo poklicali Anjo, ki novice ni zanikala, povedala je le, da za zdaj zadeve ne bo komentirala.

Kot je znano, je Mario Pejčić leta 2017 oropal tri bančne poslovalnice. Rope je priznal, a se je izognil prestajanju zaporne kazni. Več o tem TUKAJ. Anja ima s Pejčićem sina in mu je takrat oprostila vse grehe, leta 2021, na njen 29. rojstni dan, pa jo je v luksuznem dvorcu v sosednji Italiji celo zasnubil. Na veselem dogodku sta bila tudi Joel, nekdanji tekmovalec v resničnostnem šovu Bar, in direktor podjetja Majbert Pharm Klemen Nicoletti, ki je Sloveniji v času koronakrize dobavljal hitre teste. Pri tem projektu je kot investitor sicer sodeloval tudi Janko Jenko.

Večinska lastnica podjetja Majbert Pharma je leta 2022 nato postala Anja. Janko Jenko je prvotnima lastnikoma, Klemnu Nicolettiju in Alanu Amadeju Eferlu leta 2020 posodil denar za nakup podjetja, ki je državi med pandemijo dobavljalo hitre teste. Danes je Nicoletti 40 odstotni lastnik podjetja, Anja Jenko pa 60 odstotna lastnica. V podjetju je bil še lansko leto zaposlen tudi Anjin zaročenec Mario Pejčić, ali je še, ni znano. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Pierre 14:21 28.april 2023.

    Aha priznal rop in se izognil kazni??????

Sorodne novice