Magazin > VIP
15139 ogledov

Hajdi Korošec o 10 let mlajšemu možu: "Mlajši moški so zajčki"

Hajdi Korošec Instagram
Iskrena tudi o tem, kako "obvladuje" 10 let mlajšega moža.

Z nekdanjo pevko, ki ima danes uspešno podjetje z opremo za dojenčke in otroke, Hajdi Korošec Jazbinšek vedno radi klepetamo, saj ni teme, o kateri ne bi govorila odkrito in iskreno. Ulovili smo jo na modnem dogodku v ljubljanskem Emporiumu, saj je tudi moda njena strast, prav tako kot potovanja, podjetništvo ter seveda deset let mlajši soprog Urban, ki jo spremlja vedno in povsod in s katerim je poročena že 9 let. 

"Pogosto me vprašajo, kako funkcionira zveza s toliko let mlajšim moškim. Ne skrivam, da je Urban 10 let mlajši, tudi sama sem bila na začetku zelo skeptična okoli tega, Urban pa je bil 100 odstotno prepričan, da sva ustvarjena drug za drugega in imel je prav. Skupaj sva že kar nekaj let, imava dva otroka, vodiva dve podjetji, ves čas sva skupaj. Mislim, da mlajši moški ženske ohranjajo zelo vitalne, po drugi strani pa so 'zajčki'. Tu ni utrujena, neutrujena, red je red, pa čeprav 'slab' (smeh) in zakonska dolžnost mora biti opravljena," pravi Hajdi, ki pa bi težko shajala s kom starejšim ali z manj energije: "Že od malega imam višek energije, hitro mi postane dolgčas, če nimam česa za početi in sem vesela, da imam tako življenje. Nekomu je to obremenjujoče, veliko se pogovarjamo o izgorelosti, jaz pa bi verjetno otopela, če se mi ne bi toliko dogajalo. Vse te stvari me ne obremenjujejo, ampak me razveseljujejo."

Poleg družine in podjetništva so velik del njenega vsakdana tudi družbena omrežja, na katerih je zelo aktivna in ki so še utrdila njeno ime kot blagovno znamko. Verjetno ravno zato, ker je Hajdi na Instagramu prav takšna, kot je v resnici. "Iskrenost se mi zdi vedno prava pot in to se mi je že večkrat pokazalo. Morda pri 43-ih dozoriš, veš, kaj ti je v življenju pomembno in v tem slogu tudi živiš. Ker laž je slej kot prej razkrinkana, iskrenost pa je vedno prava pot," še dodaja. Na Instagramu tako občasno pokaže tudi to, kako zelo strastna sta s soprogom

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 4
  • sam1 09:54 11.maj 2023.

    Ni mi jasno,kaj je s tisto primerjavo z "zajčkom" hotela poudariti-a brzino ali kaj.....

  • Pierre 14:15 17.april 2023.

    Dokler se je ne bo naveličal...

  • Herkules 11:42 17.april 2023.

    Kupljeni toyboy!

Sorodne novice