Magazin
45719 ogledov

"Ljudje so presenečeni, da je moj mož tako čeden moški"

Poroka Profimedia
Kanadčanka Alicia McCarvell večinoma uživa v pozornosti, ki jo dobi, ko se z možem Scottom pojavita v javnosti. Čeprav se na družbenih omrežjih pogosto pritožuje, da jo ljudje zmerjajo zaradi debelosti in pravijo, da je njen mož "preveč lep zanjo".

Alicia priznava, da rada dobro jé, medtem ko Scott uživa v telovadnici, a ju to pri njuni ljubezni in sreči prav nič ne moti. On ima rad polnejše ženske, ona pa mišičaste moške.

Sama zase pravi, da je "body-positive" vplivnica in na družbenih omrežjih pogosto deli podrobnosti iz svojega zasebnega življenja. Pravi, da želi spodbuditi druge ženske, da se počutijo dobro v svoji koži.

"Ljudje pišejo, naj si najde boljšo ženo, ali komentirajo, da mora imeti ljubico, ker je poročen z mano. Nekateri celo pravijo, da je dobra duša, skoraj dobrotnik, ker je v razmerju s tako debeluško," pravi Alicia. "Včasih pišejo stvari, kot so: 'Ja, razumemo, debela si in imaš dobrega moža', v resnici pa ničesar ne razumejo in naju komaj tolerirajo. To je resničnost, kruta resničnost. Najino razmerje ni problem, problem je družba," je dodala.

Fit babica 64-letnica Zdravje Babica delila nasvete, kako je prišla do izklesanega telesa fitnes, oprema, nakup, vadba, trening PROMO Uporabno Kako urediti domači fitnes in katero opremo izbrati? Vadba, telovadba, fitnes, uteži, trening, mišice PROMO Uporabno To so napake, zaradi katerih nikakor ne shujšate
Komentarjev 4
  • R2D2 23:37 27.marec 2023.

    Pujsa špehasta 150 kg si je našla umskega bolnika ali pa ga drži na dogi, ker to ni normalno!

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 20:11 27.marec 2023.

    Zakaj pa debeluška ne bi mogla imeti postavnega tipa? Bolj so vesele in brez zadržkov suhe, dolgonoge lepotice, ki živijo od surovega korenčka.

  • Hasan 17:58 27.marec 2023.

    Vsi ljudje so lepi razen našega predsednika vlade.