Zdravje > Zmigaj se!
20439 ogledov

Babica delila nasvete, kako je prišla do izklesanega telesa

Lesley Instagram
64-letna osebna trenerka je pri svojih 40 letih odkrila ljubezen do fitnesa. Sedaj svojim oboževalcem deli nasvete, kako izklesati svoje telo.

64-letna Avstralka Lesley Maxwell je osebna trenerka in "bodybuilderka", ki je svojo fitnes pot začela v poznih 40 letih. Ponaša se z več kot 30 "bodybuilding" naslovi, zaradi svojega izklesanega telesa pa je na Instagramu pridobila več kot 130.000 sledilcev.

 

"Obožujem večerne treninge, zaradi njih bolje spim," je zapisala ob pozni fotografiji iz telovadnice. Vplivnica se pogosto slika v razkrivajočih oblačilih, da so njene mišice čim bolj vidne. Pri svojih letih se lahko pohvali z izklesanimi trebušnimi mišicami ter mišičastimi rokami.

Sedaj svojim sledilcev deli nasvete, kako z zdravim življenjem priti do tovrstnega telesa.

"Dober začetek leta je odločitev, da svoje življenje spremenite na bolje. Skrivnost je v ustvarjanju navade, ki bo postala del vaše vsakodnevne rutine. Da spremenite obliko telesa in izboljšate svoje zdravje, vam sprva predlagam trening z utežmi," je dejala.

Sledilci ji vneto sledijo in upoštevajo njene nasvete za lepo telo, medtem ko ji puščajo pod fotografijami puščajo kopico pohval.

manekenka, Carla Bellucci Magazin Shujšala s seksom: Poglejte, koliko kilogramov je izgubila znana vplivnica in manekenka
Komentarjev 2
  • Boris 17:57 19.februar 2023.

    Ja, Marija .... dejansko zgleda kot kak kip Marije, ki ga je en malar na pamet popravljal.