Magazin
11386 ogledov

Shujšala s seksom: Poglejte, koliko kilogramov je izgubila znana vplivnica in manekenka

manekenka, Carla Bellucci Carla Bellucci Instagram
"Ni boljše vadbe od ljubljenja dvakrat na dan."

Manekenka Carla Belluci (41) je mati štirih otrok in pravi, da ne razume mamic, ki trenirajo v fitnesih. Po porodu četrtega otroka ji je uspelo shujšati za dve konfekcijski številki. Presenetilo vas bo dejstvo, da v tem času nikdar ni obiskala fitnesa. "Ni boljše vadbe od ljubljenja dvakrat na dan," razkriva postavna mamica.

Carla obožuje vroče intimne trenutke s svojim izbrancem, zato se je odločila, da vadbo preseli v spalnico: "Vadite lahko v različnih položajih. Celo dokazano je, da je seks dober za um, telo in dušo."

Ko se je manekenka odločila za spremembo, je nosila oblačila konfekcije 42. Poleg seksa, za katerega trdi, da ji je najbolj pomagal, mamica štirih otrok telovadi vsak dan po dvajset minut in pazi na prehrano ter količino obrokov.

"Z velikostjo 42 ni nič narobe," pojasnjuje Carla. "Sama sem želela zgolj shujšati. Kljub temu, da mi je mož namenjal veliko komplimentov, globoko v sebi še vedno nisem bila zadovoljna sama s seboj." Danes enainštiridesetletna manekenka deli nasvete mamicam, ki imajo željo shujšati: "Odložite tisto steklenico vina, ki jo pijete vsak večer. Četudi redno telovadiš, po treningu pa si privoščiš kavo z zvrhano žlico smetane, verjetno ne boš zadovoljna z rezultati."

 

Komentarjev 2
  • Boschtjan Zupanchich 13:16 22.januar 2023.

    Ponavadi se nečistunske krastače zredijo zaradi seksanja, ker jim po izgubi spolnih tekočin primanjkuje energije, in jo poizkušajo nadomestiti z žretjem, ki pa gre potem večinoma samo v špeh. Žal pa je to le redkim avšam jasno.

  • Avatar karjola
    karjola 08:38 22.januar 2023.

    Ma kaj je prodajala tudi vstopnice?