Magazin > VIP
33609 ogledov

Znana Slovenka se je takole maščevala fantu, ki jo je skrival

Rasema Begulić Facebook
Naša resničnostna zvezdnica se ceni, to je naredila fantu, ki jo je "skrival" pred javnostjo.

Rasema Begulić, ki je ljubezen že dvakrat iskala tudi v šovu Ljubezen po domače, jo je pred nekaj meseci končno našla v 27 let mlajšemu izbrancu. Pri njima res velja rek ljubezen gre skozi želodec, saj ga je očarala s svojim burekom

A žal je Rasema ponovno naletela na oviro v ljubezni, njen izbranec njune zveze očitno ne želi javno deliti, kar naši resničnostni zvezdnici ni šlo v nos, dokler se ni zgodilo tole. "Po tem, ko sva preživela prelep dan in obiskala več turističnih krajev po Sloveniji, se zvečer predala strastem in skupaj zaspala, je brez mojega dovoljenja vzel moj telefon in izbrisal okoli 100 skupnih slik. Tega si ne dovolim, sama partnerjem nikoli ne brskam po telefonu in tudi meni nihče ne bo. Ker me je s tem dejanjem tako razjezil, sem skupno fotografijo namenoma objavila na Facebooku. Pa da vidimo, če je ljubezen res prava, ga to ne bi smelo motiti. Jaz ne skrivam ničesar," je za Žurnal24 povedala Rasema. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 6
  • Majazmaja 15:57 11.april 2023.

    "Znana" "Slovenka" komaj zna slovensko. Žal. Ženska išče sponzorja, ker ima minimalno penzijo, kot je priznala v nekem showu, v katerem se je obnašala kot 20-letna puhloglava nimfomanka. In tip, ki je star okrog 40 let, že cca. 20 let ...prikaži več NI več fant, ampak moški. Oz. v primeru te "znane Slovenke", ki ne zna slovensko, partner, "l'upček", "one night stand", escort, ipd. Pač nekdo, ki je obupan in se da dol s prvo, ki pride mimo, pa čeprav je totalno neapetitlih.

  • AnGus 15:51 11.april 2023.

    "...jo je pred nekaj meseci končno našla v 27 let mlajšemu izbrancu." Slovnica - sedi, 1!

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 15:13 11.april 2023.

    Bosanka, 2x v resničnostnem šovu, malo ven metanja po družbenih omrežjih in evo, postane znana Slovenka.

Sorodne novice