Magazin > VIP
36022 ogledov

Prekrasne besede; Rosvito Pesek v oddaji presenetil partner

filip pesek, rosvita pesek Instagram
Partner Rosvite Pesek razkril njuno pravljično ljubezensko zgodbo.

Rosvita Pesek je bila gostja Andreja Hoferja v radijski oddaji Nočni obisk, voditelj pa jo je proti koncu intervjuja presenetil s prav posebnim gostom, njenim srčnim izbrancem, glasbenikom Mitjo Ferencem, ki je Rosviti v oddaji zapel in zaigral. 

A ne le to, namenil ji je tudi prelepe besede in razkril njune začetke. "Z Rosvito bova naslednje leto slavila 20-letnico najinega skupnega življenja in v tem času sva naredila mnogo skupnih stvari. Stanovanje, hišo, doktorirala, napisala nekaj knjig, naredila kariero, ampak zase lahko rečem, da mi veliko tega ne bi uspelo, če ne bi imel ob sebi nje. Nje, ki mi je pomagala, bodrila, tolažila, se z menoj veselila in žalostila, a bila vir neizčrpnih idej, ki sva jih skoraj vse uresničila. Lahko rečem, je kot buldožer, ki vse, česar se loti, tudi izpelje. V družbi zabavna, doma ljubeča, v službi profesionalna, osebno skromna," je povedal o svoji izbranki, naši priljubljeni voditeljici.

Nato se je spomnil še romantične zgodbe o tem, kako so nekoč igrali na Tromostovju, ona pa se je mimo pripeljala na belem poniju, se ustavila pod odrom in jih dolgo časa poslušala. "Jaz sem pel gor na odru, še bolj zavzeto, z mislijo, ali se bo kaj zaiskrilo. Pa se je odpeljala in je bilo treba čakati še nekaj let," je povedal in nadaljeval, da sta se čez nekaj let srečala na razstavi v Cekinovem gradu in obljubila sta si, da tisti, ki prej konča doktorat, drugega povabi na kavo. Tako je Mitja čez nekaj mesecev Rosvito povabil na kavo, ki je trajala nekaj ur in od takrat sta nerazdružljiva. Povedala pa sta še, da so se že njuni starši, ki so se med sabo poznali že prej, pogovarjali o tem, da imajo super sina in hčerko, ki bi lahko postala par. 

Komentarjev 11
  • leonardo 07:32 20.marec 2023.

    Ali spet dela reklamo za Prifarce. Saj jih vsako leto zaradi njegove " oboževane, najlepše, najbolj pametne, najbolj plačane reklamerke" durh na durh gledamo v zabavnih oddajah . Nekako se ji je pač moral zahvaliti in bo novinarka brez težav ...prikaži več pokasirala tudi to reklamo.

  • munja 19:18 19.marec 2023.

    A spet reklamirajo pasto za obe?

  • Miha65 16:36 19.marec 2023.

    Pa kaj ta kokoš se ne kaže dost na TV,a se mora še tle po tisku Afno Guncat...joj nenasitnica 😡😡😡

Sorodne novice