Magazin > VIP
39422 ogledov

Rosvita Pesek o bivšem ne govori pogosto, tokrat naredila izjemo

Rosvita Pesek facebook
O tej temi je še nismo slišali tako javno govoriti ...

Andrej Hofer je v radijski oddaji Nočni obisk gostil voditeljico Rosvito Pesek, ki je spregovorila tudi o svojem bivšem partnerju in očetu njenega že skoraj 30-letnega sina, Tadeju Omerzelu. Povedala je, da ima njen vnuk Mateo lepo razširjeno družino in da je v rednih stikih tako s pravimi kot s priženjenimi babicami in dedki.

Rosvita je sicer že dvajset let srečna z glasbenikom Mitjo Ferencem, ki ga večkrat objavi tudi na družbenih omrežjih, tokrat pa smo jo menda prvič slišali govoriti o bivšem partnerju. Povedala je, da sta se takrat kljub razhodu s Tadejem trudila, da sin Filip tega razhoda ne bi občutil negativno in v tem sta si bila zelo enotna. "Če imaš enega otroka, si rečeš, kako mu to, da mi ne zmoremo več biti skupaj, narediti čim manj boleče. Če se oba v tem izhodišču strinjata in midva s Tadejem sva se strinjala. Nič ne bova naredila, da bo Filip občutil kot neko prisilo, zdaj sem, zdaj tja. Kadar bo kje želel biti, tam bo," je razkrila Rosvita in povedala, da z bivšim partnerjem zato nista določila dni ali praznikov, ko naj bi bil sin z enim ali drugim. 

Dodala je še, da sta bila oba zelo prisotna pri njegovih športnih treningih in tekmah: "Tako nama je uspelo in na to sva še danes ponosna ter upava, da sva kaj prenesla tudi na otroke, da ne bodo nikoli gojili nekih zamer prek hrbtov otrok. In tudi sicer se mi zdi luštno. Smo imeli krst in smo vsi prišli, tudi njegovi starši. Jaz še vedno rečem Tadejevi mami moja tašča, zlata tašča, saj smo imeli krasno obdobje in imamo krasno posledico tega obdobja, Filipa, zakaj bi kuhali zamere. To moramo opraviti sami s sabo."

Komentarjev 8
  • Avatar Jaka Steiner
    jaka4 17:02 10.marec 2023.

    Ona je izgubila vero v Boga, ko je spoznala Johnija. Sedaj, kot številni veruje v napačno resnico, pred dobrim Bogom se bo nekoč kesala, morda se ji pa navkljub vsemu, še odpro vrata raja. Njenega idola tam sicer ne bo, ...prikaži več, a morda ji tam vseeno bo lepo. Morda bo pa trpela, a bo vseeno v saj veste čigavi družbi vesela.

  • Avatar šentjurčanka
    šentjurčanka 14:45 10.marec 2023.

    Koga zanimajo bivsi,ene novinarke?Nikogar!

  • Avatar Antikrist3
    Antikrist3 14:38 10.marec 2023.

    A to si pa ne upa povedati, da se je skurbirila tudi z Janšo?

Sorodne novice