Magazin > VIP
31154 ogledov

Tako Špela Grošelj vedno preveri fanta, preden gre na zmenek

Špela Grošelj Instagram
Še vedno se je izkazalo, da je vse res.

Špela Grošelj se vrača na TV zaslone in sicer s komentatorsko oddajo Ljubezen na drugi pogled, ki bo spremljala resničnostni šov Poroka na prvi pogled in za katero pravi, da ji je pisana na kožo. 

"Poroka na drugi pogled mi je pisana na kožo. Mene zanimajo odnosi, kako se koga poveže iz vidika psihologije. Če ne bi bila medijsko izpostavljena, bi se prijavila, ker bi me zanimalo, koga mi bodo izbrali. Že zaradi izkušnje, da bi videla, kaj to pomeni, ko se nekdo, ki je na tem področju kompetenten, spravi nekoga poparčkati. Ko sama nekoga spoznam, namreč ne gledam na to osebo na tak način, kot to gledajo strokovnjaki. Jaz ne grem v take podrobnosti, jaz samo numerološko preverim, kako stvar funkcionira. Še preden grem na prvo kavo, jih preverim pri numerologinji Lili Sorum in še vedno je vse v nulo držalo. Tukaj ne gre za vedeževanje, gre za vpogled, da vidim, s kom imam opravka. Če vem, da grem na kavo z narcisom, že vem, da nimava prihodnosti, pa mi je lahko še tako simpatičen. Tako vklopim malo več senzorjev, saj nisem več stara 23 let, da bi izgubljala čas," je za zurnal24.si povedala Špela.

Razkrila pa je tudi, kaj se trenutno dogaja v njenem ljubezenskem življenju: "Sem samska, nič ni novega. In tudi iskreno, trenutno ta partner od mene ne bi imel nič, ker sem razpeta na 500 koncev. Teater, predstave so skoraj vsak dan, Planet TV, Amzin' spletna trgovina, spletne kampanje, ustvarjam nov komad, nastopi z Atomiki in moja dva pasja otroka, preveč je vsega. Res bi mi mogel spodnesti tla pod nogami, da bi zdajle karkoli začela, ker enostavno nimam časa za bedarije. Svojo energijo varčujem za stvari, ki mi pomenijo in me izpopolnjujejo. Treba si je postaviti prioritete in trenutno so drugje."

Komentarjev 10
  • tom96 21:04 12.februar 2023.

    Se pravi, jo ne bi motilo, če tudi pri njej preverjajo vsebnost plastike?

  • Avatar lu.ckyss
    lu.ckyss 16:05 12.februar 2023.

    Kako bo revca preverjala, če je pa zgoraj brez tudi, ko nosi modrc...

  • Alex Kodek 15:04 12.februar 2023.

    pa saj ima prav, naj uživa in dela, kar jo veseli .. za tako stare je partnerstvo passe ...

Sorodne novice