Magazin > VIP
27904 ogledov

Tako se je razpletla poletna romanca Maje Keuc

maja keuc Instagram
Požiral jo je z očmi, nato pa ...

Ena naših najbolj priljubljenih pevk Maja Keuc - Amaya je julija na nastop v Krškem pripeljala postavnega prijatelja, ki jo jo skoraj požiral z očmi, medtem ko je pela. Ker je simpatična pevka samska, smo jo takrat pocukali za rokav, ali je v igri morda nova simpatija? Maja nam je brez zadržkov povedala, da je postavnega Nizozemca spoznala na splitskem festivalu Ultra in ko je izvedel, da poje, jo je želel slišati. Tako sta ga s prijateljem Miho Koretičem, vrhunskim krškim kitaristom, povabila na nastop, Maja pa mu je takrat menda razkazala tudi nekaj lepot Slovenije.

Maja Keuc | Avtor: Zurnal24 foto Zurnal24 foto

Nas pa je zanimalo, ali se je iz njene poletne "romance" izcimilo kaj več? "Prav nič, odšel je domov in to je bilo to. To so pač takšne festivalske simpatije," je za zurnal24.si razkrila pevka, ki pravi, da je še vedno samska. "Ljubezen je in sicer ljubezen do kariere. Res veliko nastopamo, druga ljubezen pa tako ali tako pride, ko jo najmanj pričakuješ," še dodaja. 

Komentarjev 1
  • Boschtjan Zupanchich 00:01 15.januar 2023.

    A jaz prav vidim, ... da je revica zdjana - počičkana ?? Eh, pa res je počičkana , ... pa je šla .... še ena po gobe, ... no, razen, če bo šla pod laser .

Sorodne novice