Magazin > Odnosi in prosti čas
45462 ogledov

Da bi punco zvabil na Primorsko, iz garaže ustvaril sanjsko stanovanje!

Ambienti Youtube
Z 20 tisoč evri in 1000 ur lastnega dela ustvaril dom, ki ti vzame sapo.

To ni le zgodba o prenovi, to je predvsem zgodba o Ljubezni. Primorec Malin je spoznal Ljubljančanko Majo in ji z lastnimi rokami ustvaril sanjsko ljubezensko gnezdece. In to iz prostora, ki ni obetal veliko. 

 

Malin je iz garaže ustvaril domiselno in estetsko dovršeno 45 kvadratnih metrov veliko stanovanje in Majo "zvabil" iz meglene Ljubljane. Ker je večino postoril sam, je bil znesek prenove dokaj nizek, 20 tisoč evrov. Poleg ljubezenskega gnezdeca, pa sta golobčka ob prenovi odkrila tudi svoje poslanstvo in ustanovila lastno blagovno znamko izdelkov iz kamna in lesa, ki so 100 odstotno narejeni iz slovenskega lesa. Malin jih ustvarja z lastnimi rokami, Maja pa skrbi za vse ostale aspekte blagovne znamke. 

Zaljubljenca sta vrata svojega doma odprla za oddajo Ambienti. 

 

Komentarjev 3
  • jjjaaannneeezzz 18:15 12.december 2022.

    Uau, res odličen izgled za tako malo denarja. Zgleda, da je tudi marsikaj zelo funkcionalno. Edino, kar manjka, je soba za otroke. Upam, da to dopolnita kmalu. Je pa vse bolj narejeno za redoljubne ljudi, ki ne bodo mazali sten ...prikaži več z nepremišljenimi kretnjami.

  • sandi76 08:20 12.december 2022.

    Dajte no , novinarji , nehajte. Takile clickbaiti pa že presegajo vse mere. Na drugih novicah se zgražajo, ko kdo prodaja "stanovanje" v garaži, vi pa delate iz tega celo reklamo.

Sorodne novice