Magazin > VIP
61234 ogledov

To sta zamolčala, a Raay in Marjetka sta se vmes čisto zares razšla

maraaya
Vsi mislimo, da sta najbolj složen par na naši glasbeni sceni, a odkrito sta spregovorila, da tudi v njuni zvezi kdaj "zaškriplje".

Glasbenika in producenta Raay ter Marjetka Vovk sta eden naših najbolj znanih estradnih parov. Spoznala sta se kot sošolca na glasbeni akademiji, sad njune ljubezni pa ni le njuna zveza in glasba, temveč tudi dva sinova. Kljub eni najlepših ljubezenskih zgodb, pa priznavata, da tudi pri njima vse vedno ne poteka gladko. Nekoč se je celo tako zataknilo, da sta se za nekaj časa razšla.

"Prvo krizo sva imela po sedmih letih, a tega nisva izposavljala javnosti. Čez leta rasteš kot oseba, če na isti časovnici ne zrasteš skupaj, se pojavi možnost za razhod. Na neki točki sva si bila zelo različna, jaz sem imela  želje po drugih stvareh kot Raay. Takrat sva imela krizo in sva šla za en teden celo narazen, a sva hitro ugotovila, da sva boljša skupaj kot narazen. To je bila prva kriza, velika prelomnica pa je bila tudi, ko sva dobila otroke. Sploh zato, ker si predstavljaš neko romantiko, v bistvu pa vidiš, da je še toliko več obveznosti. Takrat je Raay delal za Japonce in je 24 ur na dan delal, jaz pa sem bila sama z dojenčkom," je za zurnal24.si povedala Marjetka. 

maraaya | Avtor:

Razkrila pa je tudi, kako krize prebrodita in kdo je bolj trmast: "Večkrat je prišlo do prelomnice, ko si rečeš, ojoj, takole pa ne bo šlo več naprej, a k sreči se midva zelo rada pogovarjava in se ne zapirava vase. V najini zvezi sem jaz bolj trmasta, Raay pa je bolj popustljiv in ponavadi Raay "izsili" pogovor, da se potem stvari začnejo reševati. Krize so, a jih uspešno premagujeva."

Ravno o tej tematiki pa govori tudi njuna najnovejša skladba Le ob tebi. Prava ljubezen ni hollywoodski film. Prava ljubezen je lahko en dolgočasen dan, dan, ko ti ne gre najbolje, ko si najslabša verzija sebe, pa si še vedno ljubljen, spoštovan in cenjen. Še vedno čutiš podporo partnerja in si le ob njem lahko to, kar si. Lahko je biti skupaj, ko je vse lepo, bistvo prave ljubezni pa je, da skupaj rasteš in se dvigaš, pravita Marjetka in Raay. 

Komentarjev 1
  • Ender3 14:40 01.november 2022.

    Ojoj, huda glazbenika in producenta, brez težav bi ju pogrešali. Osladna, prepotentna osebka sta, če bi bila tako uspešna ne bi rabila takšne samopromocije..

Sorodne novice