Magazin
3730 ogledov

Vsako znamenje se pri varanju obnaša drugače – kako prepoznati prešuštnika?

Varanje, plaža, moški, ženska, poljub Profimedia
Če sumite, da je vaš partner nezvest, je ta članek kot nalašč za vas. Mnogi trdijo, da je na podlagi horoskopskih znamenj možno ugotoviti, če vas vaša boljša polovica zares vara ...

Ko govorimo o ljubezni in njenih odnosih, prav zagotovo ni nič pomembnejšega kot zaupanje med dvema osebama. Nemalokrat pa se dotično zaupanje tudi poruši, zlasti če ima prste vmes nezvestoba. Že od nekdaj je veljalo, da tisti, ki vara, ne bo varal samo enkrat, ampak da bo ob naslednji priložnosti spet skočil med prepovedane rjuhe. Na žalost je dandanes težko ugotoviti, kdo je iskren in kdo ne. Na tej točki nam na pomoč priskoči astrologija. Če sumite, da vam je partner morda nezvest, vam lahko značilnosti njegovega horoskopskega znamenja pomagajo ugotoviti, če je v tej igri za dva tudi tretja oseba.

OVEN preneha izkazovati telesno naklonjenost

Ovni veljajo za najbolj drzne in strastne med vsemi znamenji. Ko gre za romantiko in izkazovanje ljubezni, se z njimi ne more kosati nihče.

Oven vam bo s svojim šarmom spodnesel tla pod nogami. Če si boste prislužili njegovo naklonjenost, vas bo obravnaval kot da ste edino bitje na svetu. Dotično znamenje obožuje spolne odnose in vse, kar je z njimi povezano, navaja 24Sata. Če ste opazili, da ste zjutraj deležni manj sladkih poljubov in če partnerju kot strela iz jasnega ni več do crkljanja med gledanjem filma, je to lahko znak, da se je naklonjenost vašega ovna preselila na nekoga drugega.

varanje, oven, telesna naklonjenost, ženska, moški, razmerje | Avtor: Profimedia Profimedia

BIKI se na lepem požvižgajo na vaše mnenje

Bike je težko »dešifrirati«. Še posebno takoj na začetku romantične zveze, pa vendar se čez čas tudi ti odprejo. Ko to trmasto horoskopsko znamenje najde pravo polovico, s katero želi biti na dolge proge, lahko damo roko v ogenj, da vas bo upoštevalo. Zaljubljeni bikci vas bodo v tej situaciji povprašali za nasvet in mnenje o skoraj vsem.

Se vam zdi, da ima vaša boljša polovica vse pod nadzorom brez vaše pomoči in da se požvižga na vaše mnenje? Če je temu tako, obstaja velika verjetnost, da odgovore iščejo pri nekom drugem.

DVOJČKI skrivajo svoj telefon

Dvojček velja za klepetavo in izjemno družabno znamenje, ki neprestano širi svoj prijateljski krog, hobije in osebne interese. Če ste se znašli v zdravem razmerju z dvojčkom, je vajin odnos kot nekakšna odprta knjiga, saj si po vsej verjetnosti rada delita svoje misli. 

Če nenadoma opazite, da je vaš partner kar naenkrat postal zelo skrivnosten in da celo skriva svoj telefon pred vami, je to znak za rdeč alarm. Povsem verjetno je, da skrivajo nekatera predrzna sporočila, ki očitno niso namenjena vam.

Varanje, horoskop, razmerje | Avtor: Profimedia Profimedia

RAK se kot strela z jasnega preneha zanimati za vaša čustva

Zmenek z rakom je kot zmenek z najboljšim prijateljem. Le-ti so izjemno nežni in skrbni ljudje. Znani so predvsem po svoji potrpežljivosti, zaradi česar so tudi odlični življenjski partnerji. Ne glede na to, kaj vama življenje vrže pred noge, lahko vedno in povsod računate na svojega rakca. Vaša čustva so zanj ali zanjo vedno na prvem mestu.

Če torej vaš običajno topel in ljubeč partner nenadoma postane hladen ali celo zaničljiv, je morda že utrujen od posvečanja pozornosti čustvom drugih ljudi.

prepir, par, varanje, moški, ženska | Avtor: Profimedia Profimedia

LEVI vedno več časa namenijo svojemu videzu

Zmenki z levi in levinjami nikakor niso za ljudi s slabim srcem. Le-ti namreč radi pritegnejo pozornost kamorkoli gredo. Kljub razkazovanju in pozornosti, ki jo dobivajo, pa so še vseeno lahko zelo zvesti partnerji. Ko vas ima lev rad, vam bo to tudi pokazal. Zanj boste v trenutku postali središče vesolja.

Levi se kaj hitro lahko počutijo necenjene, kar je precej pogost razlog, da odtavajo v objem nekoga drugega. Če se vam zdi, da preveč pogosto skrbijo za svoj izgled in če opazite, da več časa preživijo zunaj, kot z vami, je to morda dober razlog za preplah.

ličila, ogledalo, ženska, kozmetika | Avtor: Unsplash Unsplash

DEVICE povsem nenadno spremenijo svoje plane

Device so zelo predvidljive v svojih odnosih – zlasti v ljubezenskih. Njihova boljša polovica je vedno na tekočem in dobro ve, kaj le-ta počne. Ko se device nekaj odločijo, bodo to tudi storile. Svoje rutine niti ne spreminjajo tako pogosto in se običajno držijo istih navad, se ukvarjajo z istimi hobiji in nerade spreminjajo svojo dnevno rutino.

Če se torej vaša devica ne nahaja tam, kjer je napovedala, da bo, ali če je morda prišlo do povsem nenadne in zlasti nepojasnene spremembe v njenem urniku, obstaja možnost, da si morda želi spremembe in vaše razmerje z njo je lahko ena od stvari, ki jo načrtuje spremeniti.

TEHTNICA je do vajinega odnosa kar naenkrat pretirano kritična

Tehtnica velja za pošteno in uravnoteženo horoskopsko znamenje, ki zna poskrbeti, da se oseba v njihovi družbi počuti videna in posebna. Zdi se, da vedno znajo reči pravo stvar in prav zato veljajo za ene najboljših dolgoročnih partnerjev vseh znamenj.

Nihče drug se ne ozira na čustva svojih najdražjih bolj kot tehtnica. Če torej opazite, da vas vaš ljubimec nenehno kritizira, vas zaslišuje ali kar naenkrat začenja odkrivati več težav kot prej, je morda to znak za skrb.

prepir, par, težave, moški, ženska | Avtor: Profimedia Profimedia

ŠKORPIJONI niso več odprta knjiga

Škorpijoni se zaradi svoje misterioznosti na začetku mariskomu zdijo zastrašujoči. Pa vendar, ko se znajdejo v resni zvezi, se lahko dokaj hitro odprejo in pokažejo svoj pravi obraz. Lahko bi rekli, da boste na nek način postali njihovi svetovalci. Škorpijoni se preprosto ne morejo upreti nagonu, da ne bi vsake podrobnosti svojih sanj in želja delili s tistimi, ki jih imajo najrajši.

Če nenadoma začutite, da niste več v stiku z vsem, kar se dogaja v njihovem življenju in če se vam zdi, da vam nočejo povedati celotne zgodbe, imamo za vas slabo novico: verjetno je, da da so to zgodbo povedali nekomu drugemu.

STRELCI prenehajo objavljati skupne fotografije

Strelci veljajo za zabavne, vedre in spontane ljubimce. Ko dotično ognjeno znamenje najde popolnega partnerja, si z njim deli svoje strasti. Ko se strelec zaljubi je pričakovati, da bo njegovo družbeno omrežje poplavljeno s skupnimi fotografijami z boljšo polovico. Pa vendar, če se tovrstno objavljanje kar na lepem zaključi, to lahko pomeni tudi konec razmerja.

par, plaža, dopust, selfie, moški, ženska, kopalke | Avtor: Profimedia Profimedia

KOZOROGI se izogibajo večjim skupnim investicijam

Kozorogi se v dolgoročna razmerja spuščajo počasi in z občutkom. Za to praktično znamenje je ljubezen velika naložba v prihodnost. Čeprav se to res ne sliši super romantično, je vendarle odličen način, da si z nekom zgradite življenje. Če ste v razmerju s kozorogom, vam bo le-ta dal vse na svetu, ne glede na ceno.

Če pa se vam zdi, da vaš kozorog vse bolj okleva glede večjega skupnega nakupa, o katerem ste se že pogovarjali – napnite oči. Morda so si premislili, ali pa svojo ljubezensko zgodbo preprosto želijo pisati z nekom drugim.

VODNAR več časa namenja svojim prijateljem kot vam

Vodnar velja za znamenje prijateljstva. Če vam bo uspelo osvojiti njihovo srce, vas bodo kaj hitro predstavili svojim prijateljem in ob tem tudi poskrbeli, da boste postali eden od njih. Razmerje z vodnarjem je podobno razmerju z najboljšim prijateljem. Toda če vedno več časa preživijo s svojimi prijatelji brez vas, obstaja možnost, da so se morda spoprijateljili z nekom drugim.

prijatelji, zabava, narava, gore | Avtor: Unsplash Unsplash

RIBE vzpostavijo čustveno distanco

Ribe rade fantazirajo. Še posebno o ljubezni. So sladke, občutljive in čustvene ter se nikakor ne bojijo odpreti svojega srca. Dotično astrološko znamenje dobro ve, kako svoji boljši polovici pokazati, da je ljubljena.

Če pa kar na lepem začne primanjkovati topline in čustvene odprtosti, je morda čas za skrbi. Ali se res požvižgajo na vaša čustva? Morda pa svoje skrivnosti delijo z nekom drugim ...

 

Komentarjev 1
  • ec568744f0d537874fe9d825c81b6f688d633008 09:12 23.oktober 2022.

    Škoda cajta se ukvarjat in sekirat z varajočim partnerjem,čisto brez veze ,nazadnje se ohladiš in postaneš celo zanimiv ,nobene agresivne reakcije zgolj samo daber in ljubezniv,pa delaj kar pač rad delaš.Nekateri se fentajo??? ,depresija itd ,zakaj neki ,to je največja ...prikaži veča bedarija,kar lahko storiš.Najdeš novega partnerja je samo nov začetek problemov.