Magazin > VIP
6164 ogledov

Dvor zastrigel z ušesi: Sin norveške prestolonaslednice izbral nagico

Nora Haukland TikTok
Čeprav je Marius Borg Høiby kot sin norveške prestolonaslednice Mette-Marit v najvišjih aristokratskih krogih, 25-letnik ni izgubil srca za kakšno mlado kraljevo damo.

Marius se je marca po štirih letih razšel s Playboyevo manekenko Juliane Snekkestad, a kot kaže se je ponovno zaljubil in tudi tokrat ni izbral dekleta iz aristokratskih krogov. Njegova nova srčna izbranka je resničnostna zvezdnica Nora Haukland, ki je zaslovela v skandinavski različici Otok ljubezni, v kateri je, tako kot v nemški različici, prisotno spogledovanje, crkljanje in kopanje. Že pred novo vzplamtelo ljubeznijo je Nora zmešala glave številnim drugim fantom.

24-letna televizijska lepotica je razkrila, da sta z Mariusom par od poletja. "Postal je moj najboljši prijatelj in skupaj se zabavava," je povedala o svojem skoraj kraljevem fantu. "Vedno me nasmeji, je zelo ekscentričen in zelo vesel. Zelo romantičen in pravi gospod! Spoznala sem moškega, ki v moje življenje prinaša veliko veselja in s katerim sem zelo srečna."

Nora naj bi tudi že spoznala družino svojega izbranca. Po sodelovanju v Otoku ljubezni je Nora zadnji dve leti služila kot model in vplivnica. Leta 2020 se je zaljubila v svojega kolega z Otoka ljubezni Johannesa Klempa, par pa se je leto kasneje zaročil, a je bilo leta 2021 z veliko ljubeznijo televizijskih zvezdnikov že konec.

 

 

Komentarjev 1
  • Boschtjan Zupanchich 14:02 09.oktober 2022.

    Preveč sta Nečistovala (seksala), Zato sta se pa razšla. In tokrat ne bo NIč drugače, če bosta nadaljevala v istem nečistniškem stilu . Kajti, nočejo se sprijazniti, da z izgubo spolnih izločkov oba spola izgubljata duši najsorodnejšo energijo , ki ...prikaži več jo nujno potrebujeta za premagovanje vsakodnevnih težav. Ko te Pomembne Energije prične zmanjkovati, se začnejo neenotnosti, prepiri, razhajanja, razdori, razkoli, in končno ločitev.