Magazin > VIP
20716 ogledov

Karin Lipovnik (Kmetija) srečna v objemu izbranca

Karin Lipovnik osebni arhiv
A priznava, da jo nekaj pri izbrancu vendarle moti.

Vedno nasmejana in dobrovoljna Karin Lipovnik ima že kar nekaj časa še dodaten razlog za veselje. Po tem, ko je bila po sedemletni zvezi dobro leto samska, je spoznala prijatelja in kaj kmalu je med njima prijateljstvo preraslo v nekaj več. S fantom sta se spoznala januarja letos preko socialnega omrežja, sledile so skupne kavice, kasneje še skupna druženja v krogu prijateljev in kmalu sta pričela zahajati tudi na romantične večerje. Tik pred ponovnim vstopom Karin v resničnostni šov Kmetija, pa sta morala glede njune zveze doreči, na čem sploh sta. Takrat sta si dokončno priznala, da je med njima resnično nekaj več kot prijateljstvo ter sta pravzaprav par. Sveže zveze Karin ni dolgo skrivala, saj je že pred vstopom na Kmetijo to tudi razkrila.

"Najbolj naju je povezala najina iskrenost, odprtost in pogovori brez zadržkov," nam zaupa Karin. Poleg tega ju povezuje tudi skupno gledanje televizije, zahajanje v restavracije in okušanje dobrot, nenazadnje gre tudi ljubezen skozi želodec, mar ne? A nekaj Karin pri njenem fantu vendarle moti. "Najbolj me moti pri njem to, da vedno vse razlaga na dolgo in široko. Ne zna povedati kratko in jedrnato, pač bistva," malo za res, malo za hec pripomni Karin. Fanta pa pri Karin moti predvsem to, da ne zna prijateljem reči, ne.
Trenutno zaljubljeni parček še ne živi pod skupno streho, a sta se o tem že pogovarjala. "Sama imam že dalj časa namen kupiti stanovanje in s tem namenom sem se tudi prijavila v šov Kmetija, saj bi denar v primeru zmage namenila prav za nakup stanovanja," nam na koncu še zaupa Karin.
 

Komentarjev 1
  • kurt 08:41 13.oktober 2022.

    Če mi kdo na kmetiji gre na živce je to ta babura, ki se pri govorjenju non stop reži, kot da je prizadeta..halo..zresni se, ali si pa res bebasta? Vse ima svoje meje, tako tudi smeh.