Magazin > VIP
38042 ogledov

Se je v Exatlonu rodila nova ljubezen?

exatlon 2022, Boris Vidović Planet TV
Med dvema članoma modre ekipe letošnjega adrenalinskega šova Exatlon je bilo že od začetka videti, da se lahko razvije kaj več.

Med sedaj že izločenim tekmovalcem Exatlona, Borisom Vidovićem, in Karolino Siročič je bilo že od samega začetka videti neko povezanost. Iz oddaje v oddajo sta se tekmovalca le še bolj zbližala in gledalci so lahko hitro opazili njuno obojestransko naklonjenost. Se bo med njima po zaključku šova Exatlon lahko razvilo kaj več? Boris je za zurnal24.si povedal in razkril sledeče:

"Kar se tiče izločitve iz tekmovanja v Exatlonu lahko povem, da sem seveda razočaran. Največ težav sem imel pri samih zaključkih na poligonu. Enostavno nisem imel dovolj koncentracije. Na konec poligona sem prišel z nekimi pritiski, kar je vplivalo na same zaključke. Če bi dobil novo priložnost sodelovati v Exatlonu, bi kot prvo več pozornosti in časa namenil sami vadbi. Že pred vstopom v šov bi se moral bolje pripraviti, v samem šovu pa tudi. Manj bi poležaval v kolibi in več vadil, saj ni pomembna hitrost, kako hitro prideš do konca na samem poligonu, bolj je pomembna koncentracija ob zaključku. Kar se tiče Karoline, lahko rečem, da se poznava že od prej, spoznala sva se namreč že pred samo prijavo v Exatlon. Kje točno sva se spoznala, se niti ne spomnim, a če si iz Ljubljane in približno istih let, se kar nekako vsi poznamo med seboj. Kasneje sva se med samimi pripravami na šov le še malo bolj zbližala. Najin odnos je izključno prijateljski in mislim, da se tudi po zaključku snemanja šova med nama ne bo razvilo kaj več. O njeni potrtosti ob mojem odhodu, bi rekel, da bi verjetno tudi sam odreagiral podobno, a šov gre naprej in treba se je osredotočiti nanj. Tudi Karolina je moj odhod že nekako prebolela."

exatlon 2022, Karolina Siročič | Avtor: Planet TV Planet TV

 

Komentarjev 1
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 15:13 09.november 2022.

    To je novica, ki je bila aktualna tri tedne nazaj, ki je šov zapustil dotični fant.