Magazin > VIP
6609 ogledov

Maja Keuc v novi vlogi šova Slovenija ima talent

Maja Keuc POP TV
Se bo tudi tokrat izkazala tako dobro kot v preteklosti?

Vsako leto si želi v resničnostnem šovu Slovenija ima talent nastopiti in pokazati svoj talent veliko število prijavljenih. A kar nekaj je tudi takšnih, ki se za prijavo ne odločijo, ker ne vedo, kako vse skupaj pravzaprav poteka. Zato so se letos na POP TV odločili, da bodo organizirali tako imenovano Pripravnico.

In kaj Pripravnica pravzaprav je? Pripravnica je brezplačna delavnica, ki bo potekala 14. decembra, ob 10. uri na POP TV. Vsi zainteresirani, ki se bodo odločili za prijavo, bodo vstopili v studio in prejeli nasvete še pred samo avdicijo. Prva Pripravnica bo namenjena neobrušenim pevskim diamantom, kjer bo svoje nasvete in trike delila Maja Keuc, ki je svoj nastop v šovu Slovenija ima talent izkoristila kot odskočno desko in si že ustvarila uspešno kariero.

"Za sodelovanje sem se z veseljem odločila, ker želim vsem odra željnim osvetliti, kakšna je ta izkušnja, na kaj morajo biti pripravljeni in kako razmišljati dolgoročno, saj bi bila tudi sama v tistih časih hvaležna, če bi me nekdo pripravil in mi podelil kakšen nasvet," je pojasnila Maja. In kaj lahko pričakujejo udeleženci Pripravnice? "Osredotočili se bomo predvsem na interpretacijo in pogledali, kje so možnosti za izboljšave pri vsakem posamezniku, tako da bodo imeli do avdicije še dovolj časa, da se ustrezno pripravijo."
 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.