Magazin > VIP
44214 ogledov

Saša Lendero: "Ne bom skrivala, ne bom pa več obešala na velik zvon"

saša lendero instagram Instagram
Je res sveže zaljubljena?

Objava Boruta Pahorja na Instagramu je sprožila ugibanja, ali je Saša Lendero res sveže zaljubljena. "Na hodnikih Veseljakovih studiev, kjer sem posnel luštno pogovorno oddajo Iskreno z Majo Oderlap, sem srečal Sašo Lendero. Po moje je sveže zaljubljena, ker je bila tako poredno nasmejana in razigrana," je zapisal nekdanji predsednik RS.

Pa je res? To je za zurnal24.si povedala Saša: "Ne izključujem možnosti, da mi bo nekdo všeč, ko se srce zaraste nazaj. Prepričana sem, da je človek, ki je enkrat tako brezpogojno ljubil, zmožen ljubiti znova. Tega ne bom skrivala, ne bom pa več obešala na velik zvon. Sicer pa sem sestavila vse svoje atome nazaj in ta energija se čuti. Spet sem taka, kot sem bila, polna veselja, radosti in energije. Tega dolgo nisem čutila in to je tudi tisto, kar je začutil gospod Pahor, ko sva se srečala. Super sem, veselim se občutka živosti, česar dolgo časa nisem čutila."

Saša pa ne poka le od življenjske energije, temveč tudi ustvarjalne, kar pomeni, da nas bo kmalu razveselila z novimi skladbami. Pred kratkim je izdala novo pesem Ta noč je naša, ki jo je pomagal ustvariti njen bivši soprog Miha Hercog, s katerim si še vedno delita skupni posel. "Nisva imela veliko časa, da bi se vsak zase pozdravila, umirila, dosti hitro sva morala skupaj delati. Ponosna sem, da nama je to uspelo profesionalno in spoštljivo. Tudi pri svoji najnovejši pesmi sem čutila, da mi Miha res želi ustvariti dobro pesem," je še razkrila Saša.

dezurni@styra-media.si

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Borut Pahor (@borutpahor)

Komentarjev 11
  • janez56 06:14 11.april 2023.

    Samopromocija, ker ni nastopov ni denarja. Zelo slab vokal, morda sopran za kak zbor, za solo nikakor. Seveda bi bila rada Pušlar, a to je kot noč in dan.

  • Ender3 13:36 09.april 2023.

    Večno dobra je S.L. Naš Borči pa veliko manj..Kakšen čudovit dan za novo reklamo..

  • Pierre 10:25 09.april 2023.

    Barbi in Saška..... ma za bruhat!!!

Sorodne novice