Magazin > VIP
62777 ogledov

Jure Janković v zvezi z nekdanjo zaročenko svojega brata!

Jure Janković Mediaspeed
V družini Janković nikoli ni dolgčas.

Mlajši sin ljubljanskega župana Zorana Jankovića, Jure Janković ima novo ljubezen, ki pa se z družino Janković že dobro pozna, saj je bila pred dobrimi dvanajstimi leti dekle županovega starejšega sina Damijana Jankovića. Gre za nekdanjo manekenko Maxime Pikula, ki je bila leta 2011 z Damijanom celo zaročena. Po razhodu se je Damijan zapletel z njeno nekdanjo sošolko in prijateljico Ursulo Gawish, s katero sta par še danes, v zvezi pa se jima je leta 2012 rodila hčerka.

Damijan in Maxime v srečnih časih ... (Foto: Katja Kodba/Mediaspeed) | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Čeprav Maxime zaljubljene fotografije že objavlja na družbenih omrežjih, pa je Jure veliko bolj skrivnosten. Za zurnal24.si svoje ljubezenske zveze ni želel komentirati, povedal je le, da prosi za zasebnost. Prav tako brez komentarja ostaja njegova mama Mija Janković. "Jure je moj sin in nikoli nisem nikomur izbirala ali branila ljubezni. Srcu ne moreš ukazovati," je vse, kar je povedala za zurnal24.si. 

Kdaj je Jure začel romanco z nekdanjim dekletom svojega brata, ni znano, nazadnje smo o njegovem ljubezenskem življenju poročali leta 2018, ko je bil še v dolgoletni zvezi z  mlado podjetnico in takrat doktorsko študentko Dijano Galijaševič. Pred njo je bil 10 let poročen z Vesno Janković, s katero ima dva otroka. 

Komentarjev 19
  • kapibara1 19:28 14.marec 2023.

    Pjanci za šanki govorijo da je bil zokanovič prej V Vesni kot Jure..

  • Grof 18:02 14.marec 2023.

    Fotr od starega je ro Romun

  • Fulmmer 15:49 14.marec 2023.

    Ata je že bil na vrsti?

Sorodne novice