Magazin > VIP
79586 ogledov

Znani Slovenec že obupal, nato pa ga je zadel ljubezenski čudež

Tibor Baiee
1/4
Rene Knapič
Mislil je, da prava partnerica zanj pač ne obstaja.

Nekdanji Masterchef tekmovalec, ki je igral tudi v seriji Truplo in Da, draga, da, dragi, širni Sloveniji pa se je prvič predstavil v šovu Big Brother, Tibor Baiee je nad ljubeznijo že povsem obupal, ko ga je zadelo nepričakovano. Tibor je sicer predani očka hčerki Noemi, ki jo ima z nekdanjo partnerko Ano Hrovat, s katero sta se spoznala ravno v šovu Big Brother, in po večih neuspelih zvezah, se je sprijaznil, da mu je ljubezen do hčerke dovolj. 

"Po nekaj neuspelih zvezah sem izgubil upanje, da zame obstaja oseba, s katero bi imel zdravo partnersko zvezo. Ko sem se odločil, da ne bom več iskal, pa se je povsem nepričakovano zgodilo. Bilo je na poroki mojega prijatelja, kjer je bila kot nevestina prijateljica tudi Neža. Iskre so preskočile kot že dolgo ne in skupaj sva se zabavala do jutra. To je bilo predlani. Ker je Neža s Koroške se nama nato kar nekaj mesecev ni uspelo uskladiti, nakar sva se nato dobila na morju in ugotovila, da iskre še vedno švigajo enako močno," je razkril Tibor, ki ni želel hiteti, zato sta z Nežo kar nekaj časa ohranjala zvezo na daljavo. 

Oktobra lani pa sta naredila naslednji korak in Neža se je preselila v Ljubljano k Tiborju. "Preden skupaj ne živiš, ne moreš zagotovo vedeti, ali je to tisto pravo. Jaz sem tudi precej težek karakter, sem prijazen in dober partner, a rabim svoj prostor, brez nadzora in tukaj se zelo dobro ujameva. Jaz sem neorganiziran, ona zelo organizirana in tukaj se lepo dopolnjujeva. Super je, čeprav se je zgodilo čisto nepričakovano," pravi Tibor, ki pa je bil pri eni zadevi še posebej previden. "Dolgo časa ji nisem predstavil Noemi, saj sva se tudi z Ano dogovorila, da ji bova predstavila le resne partnerje. A Neža se je z Noemi zelo lepo ujela in tudi meni vrnila željo po družini. Od nekdaj sem si želel dva otroka in če bo priložnost, si bova to tudi izpolnila," še dodaja Tibor.

Komentarjev 3
  • Avatar pantani
    pantani 06:43 14.marec 2023.

    Prav na jetra mi greste s temi kvazi "znanimi"!!! Aja,sem videl, da je članek od Ane,vse jasno!!!

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 14:48 13.marec 2023.

    Znanih Slovencev več kot neznanih! ;)

  • robi2107 13:10 13.marec 2023.

    še en folk iz telefonskega imenika

Sorodne novice