Magazin > VIP
3472 ogledov

Noro, kaj je naplavila umazana ločitev našega zvezdnika

Benjamin Verbič Profimedia
Vojna z bivšo.

Nogometaš Benjamin Verbič (29), ki trenutno igra za grški Panathinaikos, se je znašel v hudem javnem sporu s svojim nekdanjim dekletom, ukrajinsko manekenko Alvino Tsarenko, s katero sta se leta 2021 razveselila rojstva sina. Lansko leto sta se sicer razšla, a zdi se, da sta "umazano perilo" začela prati v javnosti.  

Na Instagramu je Benjamin namreč  zapisal, da se Alvina širi laži v zvezi z njegovim zasebnim življenjem z namenom, da bi vplivala na grško sodstvo, saj si sam prizadeva za skrbništvo nad sinom. Pojasnil je tudi obtožbe nekdanje partnerke, da naj bi se dobival s transspolnimi osebami. 

"Čeprav to ni stvar drugih, naj povem, da sem heteroseksualec in nikoli nisem imel seksualnih ali romantičnih razmerij z moškimi ali transspolnimi osebami. Alvina je na sliko mojega nekdanjega dekleta Lilly s pomočjo photoshopa dodala moški spolni organ, sedaj pa trdi, da sem enega izmed klubov obiskal v družbi dveh transspolnih oseb, čeprav sem bi v družbi sestrične Jerneje in njene prijateljice Katje iz Slovenije.  Če ne bi bilo ogroženo duševno zdravje mojega sina, vem, da bi bila to le nizkoproračunska komedija," je med drugim zapisal in dodal, da so obtožbe nekdanje partnerke maščevanje, ker je proti njej podal več ovadb, označil pa jo je tudi za kompulzivno lažnivko. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @wivesandgirls

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice