Magazin > VIP
76264 ogledov

To je novi partner Maje Keuc

Maja Keuc POP TV
Srce ji je ukradel postavni bobnar.

Maja Keuc Amaya je še januarja za zurnal24.si trdila, da je samska, a očitno se je to spremenilo. "Ljubezen je in sicer ljubezen do kariere. Res veliko nastopamo, druga ljubezen pa tako ali tako pride, ko jo najmanj pričakuješ," je povedala pozimi, a pričakovanja so se le izpolnila. Portal Svet24 namreč poroča, da je Maja sveže zaljubljena.

Očaral naj bi jo akademsko izobraženi učitelj tolkal in bobnov Tilen Zakrajšek, ki veliko nastopa tudi z našim priljubljenim glasbenim parom Urošem in Tjašo Steklasa. Kot še poroča omenjeni portal, naj bi Tilen Majo spremljal tudi na nedavnih družinskih počitnicah v Turčiji. "Sem zelo srečno zaljubljena (nasmeh, op. a). Vesela sem, da sem v bistvu po petih letih prišla do točke, da mi je bilo na nek način tako dobro biti v svoji koži, da sem si rekla, da je čas za ljubezen. Pogledala sem v vesolje in si rekla: 'Zdaj sem jaz pripravljena', dati ljubezen, ker jo imam. Ne da jo dobim, ampak da jo dam. In prišla je, takoj v naslednjem tednu (nasmeh, op. a.)," pa je Maja o svoji novi ljubezni povedala za Metropolitan.si. 

Komentarjev 5
  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 17:23 24.marec 2023.

    Kateri po vrsti je že to? Vsaj javno objavljen je že najbrž 15.

  • Vasilij Vasquez 14:37 24.marec 2023.

    Maja najbrž je blo treba ful truda da si se zaljubila v visokega, suhega, temnega. To vsaki ženski predstavlja veli velik izziv.

  • Avatar Leon
    Leon 14:09 24.marec 2023.

    Maja z biseri .....

Sorodne novice