Magazin > VIP
88073 ogledov

Znana Slovenka slabo leto po moževi smrti našla novo uteho

Azra Širovnik Facebook
Naša pisateljica tudi v eni najtežjih življenjskih preizkušnjah našla uteho v tem, kar zna najbolje.

Naša priljubljena pisateljica Azra Širovnik je poleti sporočila žalostno novico, umrl je njen soprog Janez Širovnik, s katerim sta bila skupaj skoraj pol stoletja. Takrat je tudi razkrila, kaj ji je rekel, preden se je poslovil. "Imela sva Ljubezen, je rekel moj ljubljeni mož, preden se je včeraj poslovil ... Torej, sva imela Vse! Hvala ti, Ljubezen moja, ker si mojemu življenju dal najgloblji smisel in ga oplodil z najžlahtnejšo vsebino. Večno te bom ljubila z vsem svojim bitjem," je ob smrti soproga zapisala Azra. V zakonu sta se jima rodili dve hčerki, ki sta ju razveselili še s tremi vnuki. In ravno družina ji ob izgubi predstavlja največjo uteho. Hčerka in vnukinji živijo v Španiji, kjer jih Azra obišče vsako leto in nič drugače ni tudi letos, le da so tokratni objemi še bolj tolažilni in zdravilni.

Uteho pa je našla tudi v svoji drugi veliki ljubezni, v pisanju. In čeprav že nekaj časa pripravlja knjigo, ki jo bo posvetila vnukinjama, jo je bolečina ob izgubi odpeljala drugam. "Tebi, ljubezen moja. Ko stvarstvo določi, da neka knjiga mora biti napisana, ti da tudi to, da 5-7 ur intenzivno garaš, ko jo izpisuješ ...Pišem o svojem Janezu, njegovi bolezni in o najini ljubezni. Nič se ni spremenilo, le dimenzija je postala za oba enormna. 'Vse je energija' in energija je večna,"  je sporočila na Facebooku. 

 

Komentarjev 2
  • Boschtjan Zupanchich 09:45 19.marec 2023.

    Ja očitno ta Nepoučena Azra še ne ve, da stvarstvo nič ne določa in ne odloča, ker je ustvarjeno od Stvarnika ki ga je Ustvaril, in ga mora neprenehoma ohranjatio z dovajanjem lastne energije . Zatorej, Azra, bi bilo že ...prikaži več dobro, če se podučiš Kdo je dejansko odgovoren za Vse Energije ki jih usmerja, vodi in izpolnjuje v Njegovem neskončnem stvarstvu in v katero smer in na katero mesto. . Pa lep pozdrav do tedaj.

Sorodne novice