Slovenija
47874 ogledov

Vlekli so jih iz pločevine, a niso umrli zaradi trka

prometna nesreča avtomobil Profimedia
Obdukcija je pokazala drugače.

Na območju novomeške policijske uprave so na prehodu med lanskim in letošnjim letom obravnavali kar tri prometne nesreče s smrtnim izidom, za katere se je kasneje izkazalo, da vzrok tragedije ni bil trk. 

Najprej je 7. decembra lani prišlo do prometne nesreče na avtocesti v smeri proti Obrežju. Pri počivališču Zaloke je 62-letni voznik osebnega avtomobila na pospeševalnem pasu silovito trčil v zadnji del tovornega vozila.  Voznik osebnega avtomobila je na mestu nesreče umrl.  

16. januarja je nato na avtocesti iz smeri Ljubljane proti Obrežju, pri izvozu za Novo mesto, voznik tovornega vozila trčil v varovalno ograjo. Posredovali so reševalci, ki so lahko le ugotovili voznikovo smrt. Istega dne je v Škrjančah pri Novem mestu 45-letni voznik osebnega avtomobila zapeljal s ceste, z vozilom je obstal v jarku in umrl na kraju nesreče.

V  vseh  treh primerih so bile opravljene obdukcije in ugotovljeno je bilo, da  vozniki niso umrli zaradi posledic prometnih nesreč, pač pa je bila smrt posledica poslabšanja zdravstvenega stanja. 

Na cestah na območju Policijske uprave Novo mesto so tako v lanskem letu obravnavali osem prometnih nesreč, v katerih  je  umrlo  devet  ljudi,  letos pa na njihovih cestah ni bilo smrtnih žrtev zaradi prometnih nesreč..

policija, luči Slovenija Slovenija Popolnoma pijan na cesti ogrožal sebe in druge. To je sledilo Lovska puška Slovenija S puško meril v policiste, sledilo je tole

*Fotografija je simbolična

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 5
  • munja 10:35 04.marec 2023.

    Zdaj vam je ravno prav prišlo cepivo. Kaj pa pijanci, ki so v vsem svojem življenju cepljeni z alkoholom in na cestah ubijejo ogromno nedolžnih ljudi, to ste pa pozabili??

  • rd2dmk2 15:35 03.marec 2023.

    nekaj na glas povejte, ker je voznik umrl zaradi poslabšanja polezni ni bilo prometne nesreče. halo pa ste vi prtegnjeni. sedaj bo statistika super, ni blo nesreč, nihče ni umrl, ja med drugim pa slovencev ni več ,ker so vsi ...prikaži večsi pocrkal za volanom od kapi, infarta, trenutne oslepelosti, zadušitve, itd.. ne sekira se AVP, ne NIJZ, mogoče edino SPIZ, ker bo moral izplačat še en par pokojnin v tujino.

  • 209e2c6214dc81fb3f0c12ca0e235ef9e399b13a 11:23 03.marec 2023.

    ne bi se čudil, če je smrt tistih treh šoferjev bila posledica cepljenja s kovid strupenimi zvarki. Takih nesreč bo v letošnjem letu še več.