Šport > Zimski športi
35576 ogledov

Bivšo reprezentantko pri tridesetih letih zadel infarkt

Kranjska Gora, zima, turizem, tek na smučeh, rekreacija M. Ha. Fotografija je simbolična.
Prezgodaj se je poslovila nekdanja športnica, mati dveh otrok.

Z Apeninskega polotoka je nekaj tednov po smrti alpske smučarke Elene Fanchini prišla še ena tragična novica, povezana z zimskimi športi.

V 31. letu starosti je umrla Sara Fina, nekdanja italijanska reprezentantka v teku na smučeh. Bila je žena Mattea Bassina, bivšega smučarja in brata znane tekmovalke Marte Bassino. Slednja je zaradi tragedije v družini izpustila tekme v norveškem Kvitfjellu in se odpravila v domovino.

Sarin mož Matteo je ženo našel mrtvo na domu v naselju Borgo San Dalmazzo v zgodnjih jutranjih urah. Poklical je reševalce, oživljanje je bilo neuspešno. Lokalni mediji poročajo, da je šlo po vsej verjetnosti za srčni infarkt.

Sara Fina je bila mati dveh otrok, hčerke Asie in sina Pietra. Sožalje družini so izrazili številni iz smučarskih krogov, tudi predsednik smučarske zveze Flavio Roda.

Pelayo Novo Grozljivo Šport Pred leti je postal invalid, zdaj ga je do smrti zbil vlak
Komentarjev 15
  • rd2dmk2 20:28 03.marec 2023.

    fantje in dekleta, jest pa srčno upam da nimate prav. res si ne želim, da bi se vaše črne slutnje začele uresničevat. kajti, kdo mi bo pa družbo delal čezleto ali dve na tem portalu ? ne bo nikogar s ...prikaži več katerim bi se pošteno lahko sprl v diskusiji o levih in desnih, cepljenih in tistih mal drugače cepljenih. tudi ne vem, kako bi zgledalo, če bi ostali samopametni, koga bi pa po tem učili lekcij. ma , naj kerga udari strela v mhko, kot je zapel Iztok Mlakar, ampak naj dobro cilja, ne vse povprek.

  • Avatar pantani
    pantani 20:03 03.marec 2023.

    Cepivo deluje,pa to!!! Kje si MS in ostali troli zagovorniki cepljenja?!!!

  • Kmodri 17:51 03.marec 2023.

    Naš profesor patofiziologije je imel prav: vrhunski šport proizvaja kripljne!