Magazin > VIP
17589 ogledov

Znana Slovenka po bogatašu sedaj s tem lepotcem

Karin Šimonka Instagram
Kako postaven par!

Podjetnica in športnica Karin Šimonka, ki je tudi bivše dolgoletno dekle Alena Kobilice, s katerim imata še danes uspešno sladoledno podjetje Indy & Pippa, je že tri leta ločena od moža, znanega menedžerja Tiborja Šimonke.  Razhoda nista obešala na velik zvon, zato je marsikoga presenetilo, ko je lansko leto za Žurnal24 povedala: "Ločena sva že dve leti, le da tega nisva delila z novinarji. Še vedno pa imava dober odnos, skupaj vzgajava otroke in nisva na bojni nogi." 

Že takrat ni skrivala, da je sveže zaljubljena, srce ji je ukradel nekdanji teniški igralec Denis Topčič, s katerim si delita ljubezen do športa, spoznala pa sta se prav na tenisu. Karin se je namreč odločila, da se bo z vsakim otrokom naučila novega športa in ker njen sin trenira tenis, se je na ure tenisa vpisala tudi sama, je razkrila za Žurnal24.si. Zanimivo pa je, da ima podobno zgodbo tudi z bivšim soprogom, s katerim sta se spoznala, ko je bila njegova trenerka v fitnesu. 

Karin in Denis pa si ne delita le veselja do tenisa, temveč tudi do teka in motornih konjičkov, s katerimi se rada odpravita na izlet, kot je razvidno iz Instagram objav. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 3
  • pilotko 06:08 16.april 2023.

    Pa imamo še eno Tino, ki leta iz cveta na cvet, no iz štange na štango in otroci potegnejo najkrajšo v teh zablojenih uživaških sex-športnih zgodbah, res žalostno.

  • Ender3 15:01 15.april 2023.

    Kaj ima ta Denis mehki ali trdi Č..Tenisač ni neka posebnost, če že ne more biti nogometaš!

  • SlavkoKrizman 08:03 15.april 2023.

    Znana po čem? Jahanju vsakega, ki pride mimo?

Sorodne novice