Slovenija > Črna kronika
82672 ogledov

Preden je objavil fotko ženinega mednožja, naj bi nadlegoval mladoletnico

tim kevin ravnjak Mediaspeed
Nekdanji deskar na snegu Tim Kevin Ravnjak je januarja letos objavil fotografijo mednožja menda svoje žene Nine Klinar, od katere se ločuje, toda na celjskem sodišču so ga danes pričakovali zaradi druge zadeve.

Šestindvajsetletni Tim Kevin Ravnjak se je s svojo, tedaj že nosečo srčno izbranko Nino Klinar poročil predlansko pomlad na idiličnih Maldivih. Toda ljubezen se je kmalu izpela in zdaj se ločujeta, dogodki iz njunega razmerja pa še niso dobili epiloga, tudi sodnega ne - v zvezi z njegovo objavo fotografije domnevno njenega mednožja. A Ravnjak bi danes moral sesti na zatožno klop celjskega okrožnega sodišča zaradi druge zadeve, z drugo domnevno žrtvijo.

Pravljični začetki

Velenjski tekmovalec v prostem slogu je leta 2012 postal mladinski svetovni prvak v snežnem žlebu in v tej disciplini dve leti kasneje na olimpijskih igrah v Sočiju v finalu zasedel 8. mesto. Leta 2015 je, spet v snežnem žlebu, osvojil svojo prvo člansko medaljo na velikih tekmovanjih, bron na svetovnem prvenstvu v Kreischbergu.

Zadnjikrat je nastopil na olimpijskih igrah v Pjongčangu leta 2018, potem pa si še isto leto na Rogli zlomil ramo in po operaciji zapadel v depresijo. Po njegovih besedah se je tedaj v njem razrasel odpor do športa, zaključil je kariero in se kmalu posvetil družinskemu življenju.

tim kevin ravnjak innsbruck deskanje | Avtor: EPA EPA
Začelo se je pravljično: Klinarjevo je pred tremi leti s helikopterjem popeljal na izlet in nad enem od travnikov je iz zraka zagledala belo srce z napisom Ljubim te. Pristala sta in tam jo je zaprosil za roko.

Burna ločitev

Toda v zakonu je začelo škripati in lansko jesen naj bi ga po poročanju medijev vrgla iz stanovanja ter mu prepovedala stike s hčerko – te zdaj lahko ima, vendar pod nadzorom Centra za socialno delo. Razhod je postajal čedalje bolj umazan, Ravnjak je januarja letos na družbenih omrežjih objavil fotografijo ženskega mednožja, ki naj bi bilo Ninino.

Njegov profil na instagramu je bil zatem umaknjen, Klinarjeva pa se je prav tako oglasila na družabnem omrežju: "Kot mamica in kot ženska ne privoščim nobenemu izmed vas situacije, v kateri sem se znašla sama. Mnogi izmed vas me sprašujete, zakaj sem tiho in zakaj ne povem svoje plati - iz čisto preprostih razlogov…. Sama sem mnenja, da dejanja govorijo več kot tisoč besed, zato mi je komentiranje oz. zagovarjanje same sebe širši javnosti potrata mojega časa in energije, ki jo šparam za hčerko. Eden glavnih razlogov je tudi ta, da bom vedno lahko moji punčki brez slabe vesti pogledala v oči, ona pa, upam, da bo nekoč ponosna name in da ji bom vzor. Vzor pri tem, kako se obnaša, kako biti sočuten do sočloveka, kaj pomeni spoštovanje in dostojanstvo ter v prvi vrsti to, da si najprej človek." Dodala je še, da je zadevo predala kriminalistom in sodišču.

Krivde ne priznava

Kot rečeno, pa Ravnjak na predobravnavni narok danes ni bil vabljen zaradi objave sporne fotografije, ampak kršitve prvega odstavka 171. člena kazenskega zakonika o spolnem nasilju: "Kdor brez privolitve druge osebe doseže, da ta stori ali trpi kakšno spolno dejanje, ki ni zajeto v prejšnjem členu (posilstvo, op.a.), se kaznuje z zaporom do petih let."

Iz neuradnih, a zanesljivih virov smo izvedeli, da naj bi Ravnjak takrat še mladoletno dekle nadlegoval leta 2018 na Rogli, prijava naj bi bila vložena dve leti kasneje.

Na sodišče ga ni bilo, je pa podal ugovor na obtožnico, kar pomeni, da krivde ne priznava. Kdaj se bo začela glavna obravnava, ni znano.

Komentarjev 11
  • Idioti 16:39 14.februar 2024.

    IN VI TAKŠNEMU KRETENOIDU DAJETE ŠE MEDIJSKI PROSTOR ? Zgleda da ste glih tolk munjeni kot on !

  • Luksi 08:35 13.april 2023.

    Po mojem mnenju bi moral biti do konca sojenja v zaporu, nato pa bi mu resno sodišče naložilo vecletno kazen. V Sloveniji se mu na žalost ne bo nič zgodilo in bo verjetno še kakšno napadel. V tem primeru je ...prikaži več vsaj javno znano, kdo je storilec, da se mu ženske lahko izognejo, v drugih se pa storilce skriva...

  • Boschtjan Zupanchich 06:13 13.april 2023.

    Ja, tudi ta počičkani pokvarjenec je žal padel na past pretirane pohote !!! ! !!! Zato pa se je tudi moral raziti, ker je Preveč Nečistoval z svojo izbranko. Tako kot s(m)o mnogi padli na to past, in se morali raziti , ....