Magazin > VIP
13602 ogledov

Hči našega nekdanjega politika objavila video razkošne zaroke

anja jenko Instagram
Tudi ona je padla na kolena …

O Anji Jenko, hčerki Janka Jenka, se je v zadnjem času veliko pisalo. Kot je znano, je njen partner Mario Pejčić 2017 oropal tri bančne poslovalnice. Rope je priznal, a se je izognil prestajanju zaporne kazni. Več o tem TUKAJ.

Anja, ki ima s Pejčićem sina in mu je oprostila vse grehe, je pred kratkim praznovala rojstni dan, kjer pa jo je čakalo posebno presenečenje. Mario je namreč padel na kolena. Na veselem dogodku je bil tudi Joel iz Bara in tudi direktor podjetja Majbert Pharm Klemen Nicoletti, ki je Sloveniji dobavil hitre teste. Pri tem projektu je kot investitor sicer sodeloval tudi Janko Jenko.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anja Jenko (@anjajenko)

Kakor koli že, Anja in Mario sta se po burnem obdobju, med katerim sta se za nekaj časa razšla, spet našla in svojo ljubezen bosta sedaj okronala s poroko. "Vsi vemo, da najino potovanje ni popolno, a nobena ljubezen ni takšna kot njegova, zato bi vedno odgovorila z 'da'. Ta dan si bom zapomnila, saj se je uresničila pravljica,“ je 29-letnica zapisala ob romantični zaročni fotografiji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anja Jenko (@anjajenko)

Komentarjev 7
  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 18:33 28.maj 2021.

    Kako je ropar banke na prostosti in se "slaven" postal zato

  • Orto 17:28 28.maj 2021.

    Bančni ropar in politikova hči, res častivredni osebi. Ne veš kaj je slabše, ampak glavno je, da podata opis svojee zaroke v angleškem jeziku. Verjetno se sramujeta slovenskega jezika tako kot mi njiju.

  • Kirka 10:21 28.maj 2021.

    Joj, kako lepo je biti poročen z roparjem bank! Ampak, se bo poboljšal, kot se v zakonu vsi moški (ha,ha!). Ne bo več ropal bank ampak bo le kradel torbice starim babicam.