Magazin > VIP
19494 ogledov

Znani Slovenec s 3,5 milijona prihodkov, a ga otroci ne ‘cukajo’ za rokav

mitja sojer AIDEA Podkast
Mitja Sojer, znan ljubljanski frizerski mojster, iskreno o odnosu do denarja.

Avtor in ustvarjalec podkasta Klemen Selakovič, ki že več kot štiri leta ustvarja najbolj poslušan podkast v Sloveniji z naslovom Aidea, je v tokratni epizodi gostil Mitjo Sojerja, najbolj znanega frizerskega mojstra, s katerim se je pogovarjal o njegovih začetkih, o tem, kako je odprl 90 salonov doma in v tujini ter kakšen je njegov odnos do denarja.

Mitja, ki je direktor podjetja Sojer, d.o.o., v Sloveniji zaposluje 90 ljudi. Glede na podatke Bizi. si je podjetje v letu 2022 je ustvarilo dobrih 3,5 milijona evrov prihodkov iz poslovanja in imelo slabih 141 tisoč evrov čistega dobička. O odnosu do denarja je Mitja povedal: “Rad imam denar, lepe stvari, ni mi pa denar vse. Predstavlja mi neko varnost in rad ga delim. Rad imam lepe obleke, lepe avte in rad tudi kaj lepega doživim.”

Mitji se zdi, da imajo dandanes mladi nemogoče zahteve do staršev. Sam je razkril, da si kot družina s 4 otroki znajo privoščiti, a ne v smislu razsipništva. Otroci prav tako ne zahtevajo od njega preveč, opisal jih je kot skromne.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.