Magazin > VIP
32448 ogledov

Zvezdnice tokrat verjetno ni prepoznalo veliko ljudi

ariel winter
1/5
Profimedia
Igralko ujeli na plaži.

Ariel Winter, znano iz serije Sodobna družina, so paparaci ujeli na plaži, kjer je v družbi prijateljev preživela lep dan. Lepotica je nosila vpadljive rdeče kopalke, v katerih je zagotovo pritegnila pozornost ostalih kopalcev. Verjetno pa je skorajda nihče ni prepoznal, saj ima 22-letnica sedaj svetle lase.

Ariel je sicer pogosta tarča tabloidov. Leta 2013 je njena mama izgubila skrbništvo nad njo, ker naj bi jo zlorabljala. Skrb za takrat 15-letno igralko je prevzela njena skoraj 20 let starejša sestra.

Dve leti pozneje so se mediji razpisali o njenem oprsju. Dojke si je dala pomanjšati, ker jo je motilo, da so bili vsi ves čas pozorni na njen dekolte. "Vsak članek o mojem sprehodu po rdeči preprogi je govoril o mojih prsih. Po tem so me ljudje prepoznavali, namesto da bi bili pozorni na moje delo,“ je leta 2015 povedala Ariel.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice