Šport > Nogomet
883 ogledov

Ronaldova mama in sestri pozirale z Messijem

Katia Dolores Aveiro Ronaldo mama mati sestra Zürich zlata žoga gala prireditev EPA
Napetost, ki je spremljala letošnjo podelitev zlate žoge, se je več kot očitno razkadila po koncu prireditve.

Katalonski Mundo Deportivo je v sredo razkril nekaj podrobnosti iz zakulisja letošnje podelitve v Zürichu, kjer je v solzah svojo drugo zlato žogo prejel portugalski zvezdnik Cristiano Ronaldo. Ta je v Švico prišel z najbližjimi družinskimi člani – mamo Marío Dolores dos Santos Aveiro in sestrama Katio in Elmo.

Kljub velikemu rivalstvu z Lionelom Messijem, Argentinec je v letošnjem glasovanju skupaj z Bayernovim asom Franckom Ribéryjem zaostal za zvezdnikom Real Madrida, je štirikratni zmagovalec izbora ugodil željam Ronaldovih družinskih članov in skupaj s še nekaterimi soigralci poziral za številne fotografije.

Zelo olikana

"Po tem, ko si je obrisala solze, ko je videla, kako se je 'crack' Madrida čustveno odzval na odru skupaj s svojim sinom, Cristianom Juniorjem, je Dolores prišla do Messija in ga prosila, če se lahko fotografira z njim," pišejo katalonski kolegi.

"Mama Portugalca se je zelo olikano približala Leu in se mu predstavila. Štirikratni osvajalec zlate žoge je sprejel prošnjo, ki je bila tako nepričakovana, kot kasnejša s strani obeh Cristianovih sester."

Ronalda zanimala poškodba Inieste

Sproščeno vzdušje med velikimi nasprotniki na zelenici sta še izboljšala Xavi Hernández in Neymar, ki sta prav tako ugodila željam Ronaldovih najbližjih. Dogodek je bil med najbolj komentiranimi na privatnem letalu, ki je člane Barçe ponesel iz Züricha nazaj v katalonsko prestolnico, dodajajo pri MD.

Ronaldo sam je bil zelo simpatičen in prijazen do članov Blaugrane, nadaljujejo, posebej pa ga je zanimalo, kako je s poškodovanim Andrésom Iniesto, ki v Zürich ni prišel zaradi lažje poškodbe kolena.

Pelé bi s Xavijem in Iniesto zabil 3.000 golov

Da bo tokrat le slavil, naj bi se po hodnikih prireditve govorilo že ves dan, v Švici pa so se znova prekrižale poti starih prijateljev in znancev. Še posebej je blestel Zlatan Ibrahimović, ki je pozdravil Messija, Xavija in Daniela Alvesa.

"Kako je Tito (Vilanova)?" je svoje nekdanje soigralce po stanju nekdanjega pomočnika in trenerja kluba spraševal član pariškega PSG, medtem ko je prejemnik častne zlate žoge Pelé še posebej toplo pozdravljal svoje rojake, na dušo pa popihal predvsem Xaviju.

"Če bi jaz igral s teboj in Iniesto, potem bi namesto 1.200 golov zabil 3.000," je dejal mit brazilskega in svetovnega nogometa.

Dobro razpoloženi Ibrahimović, ki je trenerju Dortmunda Jürgnu Kloppu obljubil, da bo k njemu prišel tudi zastonj, je takole "pobožal" Xavija:

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.