Slovenija > Črna kronika
152 ogledov

Mamico dvojčkov za štedilnikom ubila elektrika

Blok v Domžalah Žurnal24 main
30-letnica iz Domžal, ki jo je stresla elektrika, je umrla v ljubljanskem kliničnem centru. Nesreča se je zgodila v istem bloku, kjer so pred tremi leti posredovali zaradi velikega požara.

Uprava za zaščito in reševanje poroča, da so gasilci CZR Domžale s pomočjo avto lestve iz 11. nadstropja večstanovanjske stavbe spustili težje poškodovano osebo, ki jo je stresla elektrika. 

"Osebo so gasilci oživljali in jo predali reševalcem reševalci Zdravstveni dom Domžale, od tam pa v UKC Ljubljana," je zapisano na SPIN-u.

Umrla v bolnišnici

Lokalni portal Domzalec.si poroča, da gre za mamico malih dvojčkov, ki jo je ob štedilniku stresla elektrika in je pozneje zaradi hudih poškodb umrla v bolnišnici.

Jani Jeraj iz CZR Domžale je za portal povedal, da so bili obveščeni, da je oseba ženskega spola dobila hude poškodbe zaradi stresa elektrike.

Skupaj z reševalci so se borili za njeno življenje, a je zaradi hudih poškodb pozneje umrla v bolnišnici. 

Požar pred tremi leti

Gasilci CZR Domžale so nam potrdili tudi, da se je nesreča zgodila v istem bloku na ulici Matije Tomca, ki so ga zaradi hudega požara gasili pred tremi leti.

Požar v Domžalah | Avtor: Žurnal24 (bralka) Žurnal24 (bralka)

PREBERITE ŠE: 

dezurni@zurnal24.si

Dan za varen avto

Komentarjev 6
  • Žurnalček 20:25 29.september 2016.

    Steklo ki je na keramični plošči je izolator . Tu do preboja el. ne more priti , RAZEN če ni plošča počena in gre še nekaj tekočine iz lonca na ploščo . Ker je kuhala kavo , zna biti , ...prikaži več da je plošča počena , kava je šla čez , kuhala je v ĐEZVI - brez plastičnega ročaja - v kuhinji na tleh ploščice , ona pa morda celo bosa ali pa v copatih , ki niso izolator. Drugega biti ne more , kajti gumbi so plastični . Sistem ozemljitve je nuliranje , ona pa je naletela direkt samo na fazo , nula pa so bile kuhinjske ploščice .

  • mph 10:37 29.september 2016.

    Kaj ne vidiš njegovega nicka? Temu ni pomoči, ne razume nič.

  • semseprijavilsamozato 10:00 29.september 2016.

    Točno tako, ali pa tudi obratno seveda. Da je do požara morebiti prišlo zaradi napake na napeljavi katera je sedaj tudi mamico pokončala?