Magazin > VIP
670 ogledov

Marijan Novina ženo nosi na boku

marijan novina
1/2
Osebni arhiv
Marijan Novina ima novo, zelo romantično tetovažo.

Levi bok Marijana Novine po novem krasi obraz njegove žene Petre. Za tetovažo se je odločil, ker želi ženo "ves čas nositi ob srcu in s sabo“. "Veliko ljudi pravi, da to ni dobra ideja. Sprašujejo me, kaj bom naredil, če greva narazen. Moj odgovor je, da je ona mati najinega otroka in že samo zato jo bom vedno spoštoval, tudi če bi se najina skupna pot kdaj končala,“ je za Žurnal24 povedal simpatični pevec.

Marijan je Petro o tetovaži, za katero je tetovator potreboval le štiri ure, pravočasno obvestil in ji pokazal fotografijo, ki si jo je zaželel nositi na telesu. Žena se je na srečo strinjala. "Dol je padla. (smeh). Bila je pozitivno presenečena in vesela.“

Pevec je velik ljubitelj tetovaž. Koliko jih ima, niti ne ve natančno. "Težko vam povem, koliko tetovaž imam. Raje rečem, da imam na sebi 92 ur dela tetovatorjev. Imam namreč šest velikih sklopov. Obe roki imam potetovirani, pol hrbta je polnega, tatuje imam po rebrih, na nogi in še kje drugje …“

Komentarjev 10
  • Ales Ceglar 20:42 15.september 2015.

    Pametnjakovici, malo precekirajte kdo je Marijan Novina... Pa tud zena cisto OK zgleda, tattoo je pa res malo neposrecen.. Ce njima tattoo ustreza, se mi nimamo kaj usajat tle.

  • Žvižgač 17:21 15.september 2015.

    Ta tetovaža njega osebno dosti ne moti saj jo vidi smo ob ogledalu, do naslednjič pa itak pozabi kako sranje ima na sebi. Bolj se mi smili, če mora zbuditi ob taki faci, saj izgleda grozno. Res pa je, da ...prikaži več ni vse lepoti in s to sliko na sebi samo odganja konkurenco.

  • Janez_53 17:13 15.september 2015.

    Ta ženska bi morala zahtevati ločitev, ker se s takšno grozljivo tetovažo mož norčuje iz nje!!! Jaz se zagotovo ne bi upal sleči v javnosti, če bi imel tako spačeno tetovažo na sebi!