Magazin > VIP
249 ogledov

"Martinez mi je grozil s smrtjo“

Nahla Gabriel Aubry FameFlynet
Potem ko sta se med moškima vnela prepir in pretep, je maneken Gabriel Aubry razkril, da mu je Olivier Martinez grozil, da ga bo ubil. Primer že preiskuje socialna služba, Aubryju grozi deportacija.

Dogajalo se je na zahvalni dan, ko je maneken Gabriel Aubry k Halle Berry pripeljal njuno hčerko Nahlo. Med njim in Olivierjem Martinezom, igralkinim sedanjim ljubimcem, se je najprej vnel prepir, nato pa so pele še pesti.

Na losangeleškem sodišču so manekenu že izdali prepoved približevanja vsem trem, medtem ko si je včeraj tudi sam pridobil zaščito pred francoskim igralcem. Slednji mu je, tako pravi maneken, grozil, da ga bo ubil, če Halle ne bo dovolil, da se s hčerko preseli v Francijo.

Moška sta se stepla, oba pa pristala v bolnišnici. Maneken ima zlomljeno rebro in modrici pod obema očesoma. Po vsem tem pa so ga še aretirali zaradi neprimernega obnašanja. Halle je takoj zahtevala prepoved približevanja na manj kot sto metrov, kar pa je veljalo 72 ur. Igralkin odvetnik je potrdil, da bo zaprosila, da se omenjena prepoved podaljša.

Socialna služba že preiskuje primer

Medtem je vir povedal, da sta se včeraj pred Hallijin dom v civilnem avtomobilu pripeljala dva policista in tam ostala 45 minut. Primer pretepa pa je začela preiskovati tudi socialna služba, saj je bila Nahla prisotna v času pretepa. Socialni delavci bodo vse tri – Halle, Gabriela in Oliverja − zaslišali, o tem, kaj točno se je dogajalo. Nahli morajo namreč zagotoviti varno okolje, je še znano.

Bodo Aubryja deportirali v Kanado?

Zaradi aretacije pa Aubryju grozi, da ga bodo deportirali v rodno Kanado. "Ne samo, da lahko izgubi skrbništvo nad hčerko Nahlo, zaradi aretacije je lahko celo deportiran nazaj v Kanado," je povedal vir blizu manekena. "V Združenih državah Amerike ima delovno vizo. Vsakič, ko pride do aretacije zaradi nasilja nad otroki, družinskega nasilja ali napada, sodišče obvesti tudi migracijsko službo. Obstaja velika verjetnost, da ga bodo deportirali, saj je aretacija dovolj, da se delovna viza prekine."

Kaj bo razkril posnetek?

Aubry je policijo že večkrat zaprosil za video posnetek, ki so ga posnele varnostne kamere, preden bi ga zaročenca Halle in Oliver lahko uničila. Video po njegovih besedah dokazuje, da je bil Martinez tisti, ki je začel pretep. Zaročenca sta sicer policiji zatrdila, da je prvi udaril Gabriel.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.