Magazin > VIP
506 ogledov

Maruša: "Vem, da je Faki nedolžen“

Maruša in Faki Planet TV
Zmagovalcu šova Kmetija: Nov začetek, Fakiju, je včeraj sodnik izrekel kazen. To na njegovo priznanje pravi Maruša, ki smo jo prav tako videli v Kmetiji.

Ko se je razvedelo, da naj bi Faki z bratom Mirsadom oropal hišo v Ljubljani in pretepel najstnika, ki je bi v tistem času sam doma, je Faki za Žurnal24 povedal, da je nedolžen in da bo to tudi dokazal. Včeraj pa je na okrožnem sodišču v Ljubljani priznal krivdo tako za rop kot tudi za dejanje velike tatvine. Sodnik mu je izrekel dve leti in osem mesecev zaporne kazni.

Ko smo nazadnje o tej temi govorili z Marušo, Fakijevim dekletom, je povedala, da za medije ne daje več izjav, a si je premislila. Planet TV je o po izreku sodbe povedala: "Čeprav je Faki ves čas trdil, da ni kriv in da bo to tudi dokazal, si je na koncu premislil in krivdo priznal. Zakaj točno je to naredil, vam bo lahko povedal sam, ko boste uspeli priti do njega oziroma ga priklicati na telefon, jaz pa vam lahko povem le, da še vedno vem in verjamem, da je nedolžen in da za priznanjem stoji nek drug razlog in ne dejstvo, da je to res naredil.“

PREBERITE ŠE: Oče najstnika navijal za Fakija

Komentarjev 14