Slovenija > Črna kronika
81 ogledov

Petnajstletna Maša noče domov

Maša Šarlija Facebook
Petnajstletno dijakinjo Mašo Šarlija so po prvem izginotju policisti hitro našli v bližini Ribnice, a je v nedeljo pobegnila iz kriznega centra. Pristojne službe jo še iščejo.

Policiste so minulo soboto popoldne obvestili, da pogrešajo mladoletno dekle z območja Celja, je za Žurnal24 pojasnila tiskovna predstavnica PU Celje Milena Trbulin. "Mladoletnica je bila že v soboto izsledena na območju Ribnice in nameščena v krizni center v Ljubljano. Naslednji dan, torej v nedeljo, 30. septembra, je mladoletnica krizni center samovoljno zapustila."

"V ponedeljek, 1. oktobra 2012, smo bili znova obveščeni, da se pogrešano dekle nahaja na območju Ribnice, in sicer v kraju, kjer je bila izsledena že v soboto. Z izvajanjem različnih dejavnosti je bilo sicer potrjeno, da je dekle dejansko na tem območju, vendar pogrešana kljub temu še ni bila izsledena."

Policija pri iskanju 15-letnice sodeluje s pristojnimi centri za socialno delo ter kriznim centrom, kjer je bilo pogrešano dekle.

Prvič so jo našli pri Romih

Po poročanju 24ur naj bi dekle v ponedeljek zvečer s seboj odpeljali ribniški Romi. To je za omenjeno oddajo povedal Mašin oče.

Kot je še dejal oče, se je odpeljal za njimi, vendar je v naselju našel le starejšo Rominjo. Ta naj bi mu dejala, da nikoli ne bo izvedel, kje je njegova hči. Ko so jo v soboto našli v Ribnici, naj bi bila pri enem od mladoletnih Romov.

Na policiji pa so dejali, da v povezavi s pogrešanim dekletom niso odkrili okoliščin, ki bi nakazovale na to, da bi bilo dekle žrtev kaznivega dejanja.

Pretep družine s policisti

Kot je zvečer poročal POP TV je prišlo do novega zapleta. Več članov družine pogrešane naj bi se steplo s policisti na območju Celja. Pri tem so bili trije policisti poškodovani, očeta pa so morali zaradi napada, ki ga je doživel, odpeljati v bolnišnico. Od tam naj bi ga odpeljali v policijsko pridržanje, saj ga bodo kazensko ovadili zaradi napada na policista.

 

Komentarjev 16
  • vikiuroš 15:53 07.oktober 2012.

    italija verjetno ja... tak delajo s puncami ...da se zaljubijo pol pa ti dajo vodo za pit oziroma tako drogo ko zaspiš in ima okus in izgled po vodi in ko zaspiš te peljejo v italijo ali drugam te tam ...prikaži večm pustijo in se vrnejo v slovenijo puni dnara punca pa pogrešana za vedno nikoli se ne poročijo z drugo kot z romko in to je res oni oblublajo in lažejo puncam samo da jih prodajo--ja in tud jaz poznam eno blondo je živela z njimi pol pa so prebutali in hteli odpelat je pa nekdo prišo in so odšli-spizdli po domače upam da bo mašin oče tolk pametn da to pokaže hčeri kaj sem napisal

  • vikiuroš 15:50 07.oktober 2012.

    ee

  • sprehajalec 22:03 04.oktober 2012.

    Hvala ti, moj post spodaj je brez veze, res je Ciganka tudi ona. Ker sem videl postavnega fotra od nje, domnevam da je Sint in zdelano mamo od njega, domnevam, da so kočevski Cigani. Boljši standard da lepši izgled.ssDrugače pa ...prikaži več Ciganska Romeo in Julija, samo kako bo fotr to prenesel. V nedeljo ji ne bo fino, ker očitno imajo ženinovi razen debele verižice okoli vratu bolj malo. Bo premalo za poroko, domnevam.