Šport > Nogomet
49 ogledov

Mato ponuja evropskim velikanom

juan mata chelsea ogrevanje EPA
Trener Chelseja José Mourinho je večkrat poudaril, da si želi Juana Mato zadržati v Londonu, medtem ko se španski napadalni vezist o svojih načrtih za prihodnost še ni opredelil.

Po poročanju angleških medijev se Juan Mata počasi pomika proti izhodnim vratom londonskega Chelseaja. José Mourinho je na zadnji tiskovni konferenci zatrdil, da si želi Španca obdržati v ekipi, medtem ko se za napadalnega vezista že zanimajo številni evropski velikani.

Po poročanju angleškega The Sunday Times naj bi Mato ostalim evropskim klubom ponujal nogometašev oče, ki sicer deluje kot Špančev agent. Mata naj bi bil nezadovoljen z minutažo, ki mu jo v Londonu ponuja Mourinho. Španec naj bi bil zanimiv za Barcelono, Real Madrid, Paris Saint-Germain, Inter in Napoli. Prav slednji naj bi se nahajal v najboljšem položaju, saj si želi Rafael Benítez ponovno združiti moči z nogometašem, ki je blestel v času njegovega vodenja londonskega kluba.

The Daily Star je objavil podobno zgodbo in dodal, da se bo nogometašev oče v naslednjih dneh pogovoril z vodstvom Chelseaja. Angleški tabloid še trdi, da se za Mato potegujeta tudi Juventus in Atlético Madrid.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.