Avto > Mehanik leta
86 ogledov

Pomagajte najljubšemu mehaniku v finale

Ženska in mehanik Profimedias
Začelo se je glasovanje za najboljšega Mehanika leta 2015. Pri določitvi desetih finalistov smo glavno vlogo podelili vam, bralcem, da boste deseterico z največ glasovi popeljali v veliki finale.

Žurnal24 v sodelovanju s specializirano revijo Mehanik in voznik letos drugič izbira Mehanika leta. V prvem krogu izbora vabimo k sodelovanju tudi bralce, ki si lahko na spletni strani www.zurnal24.si in www.revijamehanik.si ogledate seznam letošnjih kandidatov in jim z glasovi pomagate na poti v finale. Vsi, ki boste oddali svoj glas, boste na koncu sodelovalu v žrebu za praktične nagrade.

Dosedanji dober glas o njih torej veliko šteje. V finale se bo uvrstilo deset mehanikov z največ prejetimi glasovi, ki se bodo pomerili v malce bolj strokovno obarvanem finalu konec meseca novembra. Za zmago v letošnjem izboru bodo morali finalisti na finalni prireditvi prikazati še več znanja kot lani, saj bodo teoretična vprašanja še bolj zahtevna, praktične naloge pa bodo temeljile tudi na osnovi vsakodnevnih napak, s katerimi se srečujejo mehaniki.

Tudi letos bomo v času izbora tako na spletni strani zurnal24.si/mehanik-leta kot v reviji Mehanik in voznik predstavili vrsto zanimivih strokovnih vsebin - tako za uporabnike vozil, kot mehanike - v zvezi z vzdrževanjem in servisiranjem osebnih in gospodarskih vozil.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.